Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak NTV Radyo’da yaptığı konuşmada, bu yıl ki hedeflerinin önce play-off olduğunu belirterek, “Hedefimiz şu anda en azından ilk 6’ya girip play-off oynamak. Bu yıl için söleyeyim; ilk 6’ya girdikten sonra Süper lige çıkmak. O olursa orada mücadele devam edeceğiz. Olmadığı takdirde transferler ve alt yapı ile en kısa zamanda süper lige çıkmak” dedi.

İKİ HAFTADIR GÜZEL OYNUYORUZ

Bizim takımımız ligin ilk başında oldukça iddialı şekilde kadroyu kurduk fakat 8. haftaya kadar 4 puan alan takımımız vardı. Sonrasında Hakan hocanın gelişiyle birlikte yukarıya ivme yakaladık. 2. yarıyı kapattığımızda 16 puan topladık. İstediğimiz noktalara ulaşıyorduk. Kadromuzu güçlendirmek adına ikinci yarıda takımımızda yeni transferler yaptık. Maalesef istediğimiz neticeyi alamadık. Son iki haftadır güzel oyun oynuyoruz. İlk başlarında oynamış olduğumuz futbol çok kaliteliydi. Herhalde uyum sorunu yaşıyorduk. İstediğimiz neticeleri alamadık ama futbolcu ve hocamıza güveniyorum..

ARADA PUAN FARKI YOK

Enr zorlu ligde mücadele ediyoruz. Herkesin üst taraflara tırmanma gayreti var. Bizde bu noktada 1. lig hedefiyle kadromuzu oluşturduk. Şanssızlık yaşadık. Futbol sonuca endeksli. Ne kadar iyi oynarsak oynayalım golü atamayınca başarılı olamıyorsun. Şu anda ligde puan tablosuna en alttakiyle en üstteki arasında çok büyük puan farkı yok. Özellikle play-off ihtimali olan ile puan farkı 7. Arada fark yok. Aşağıya hiç bakmıyoruz. Yukarıya çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızda çok iyi kenetlenme yaşandı. Transferlerimiz uyum sağladı. Puan kaybıne tahammülümüz yok. Futbolcularımıza güveniyoruz.

HOCA DEĞİŞTİRME OLAYINA SICAK BAKMIYORUM

Futbolda yenme de, yenilme de var. Bizim temennimiz galibiyet yönünde olsa da mağlup olduğumuzda hemen sorumluyu hocaya atıp hocayla yolları ayırdığımızda farklı neticeler alınacağı düşüncesine katılmıyorum. Hocamıza güveniyoruz. 4 maç kötü sonuçlar aldık. Hoca ile alakalı tasarrufumuz olmadı. Hoca ile sözleşme yeniledik.

BAŞARI GELDİKÇE TARAFTAR ARTAR

Passolig nedeniyle taraftar sayısında bir sıkıntı var. Bu sadece bizim için geçerli değil. Passolig’in uygulandığı tüm liglerde taraftar sıkıntısı var. Büyük takımlar bile taraftar sorunu yaşıyor. Sadece PTT’de değil. Takımımıza şehrimizin desteği tam. Ancak başarı geldikçe taraftar da gelecektir

SON TRANSFERLER UZUN VADELİ

Son yapmış olduğumuz transferler uzun vadeli. Squat ekibimiz var. Amatör kulüplerdeki futbolcularıda takip ediyoruz. Altyapımızı güçlendirmek için çok çaba sarfediyoruz. Biz gelecek yılları düşünüyoruz. Amatör spor kulüplerine destek veriyoruz. Amatörlerin her zaman yanındayız. Sadece futbolla da ilgilenmiyoruz. Birçok alanda mücadele ediyoruz. Şehrimize de daha fazla spor şehri yapmak istiyoruz.