Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme dün yapılan antreman öncesinde açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği maçında alınan puanın çok önemli olduğunu vurgulayan Elyasa, bugün oynanacak Gölcükspor ve hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu “Öncelikle bugün oynayacağımız Gölcükspor maçını düşünüyoruz. Tahmin ediyorum ki yedek ağırlıklı bir kadro olacağını düşünüyorum. Antremanlarımız devam ediyor, Gençlerbirliği maçının moral ve motivasyonu antremanlarda da sürüyor. Bu moral ve motivasyonun katkısıyla da hem Fenerbahçe hem de Gölcükspor’a karşı galibiyet hedefliyoruz.”

“SABIRSIZLIKLA FENERBAHÇE MAÇINI BEKLİYORUZ”

Oynayacakları iki maça da vurgu yapan Elyasa, ev sahibi avantajını kullanmak istediklerini belirtip “Önümüzde iki tane çok önemli karşılaşma bulunuyor. Tabii ki Fenerbahçe formda ve çok kaliteli oyunculara sahip bir takım. Özellikle Fenerbahçe maçında ev sahibi olmamızı avantaja çevirmek istiyoruz. Geçen hafta Gençlerbirliği’ne gösterdiğimiz mücadeleyi Fenerbahçe maçında da gösterirsek yine puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum. Yeter ki biz en iyi seviyede futbolumuzu yansıtalım, zaten böylesine büyük bir takıma karşı puan almak istiyorsak bunu yapmak zorundayız. Dediğim gibi şuan her şey yolunda ve biz sabırsızlıkla bu maçı bekliyoruz.”

“TARAFTARA MESAJ VERMEME GEREK YOK”

Takımın daha iyi yerlere gelmesi için taraftar desteğine de vurgu yapan Elyasa, “Taraftara Fenerbahçe maçı için buradan mesaj vermeme bile gerek yoktur. Zaten büyük maç olunca stadlara ilgi oldukça fazla oluyor. Tribünü Gaziantepsporlular mı, yoksa Fenerbahçeliler mi dolduracak bunu hep birlikte göreceğiz. O yüzden taraftarımız üstüne düşeni yapıp bu hafta stadı zaten dolduracaktır. Ancak ondan sonra ki maçlarda da desteğe ihtiyacımız olacak onun da mesajını önümüzdeki hafta veririz.”