Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğüne jet atama gerçekleşti ve Ömer Faruk Şiran’ın yerine, Ökkeş Demir getirildi.

Ökkeş Demir’in öle saatlerinde Vali Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra göreve başlama yazısı il müdürlüğüne elden götürüldü ve öğleden sonra gelerek hemen koltuğuna oturdu. Ender rastlanan ve atandığı gün hemen görevi devir alan Ökkeş Demir böylece resmen Gaziantep Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü oldu.

MAKAMI BOŞALT TALİMATI

Edinilen bilgiye göre, Ökkeş Demir’in, Vali Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra, müdür Ömer Faruk Şiran’a haber gönderildiği ve “makamı hemen boşalt” talimatının verildiği öğrenildi. Temayüller gereği birkaç gün sonra görev devir teslimi olması gerekirken, Valilikten yazının çıkmasıyla birlikte aynı gün öğleden sonra haber gönderip müdürlüğün boşaltılma talimatı ilginç bulundu.

FARUK ŞİRAN İLE GÖRÜŞTÜ

Yeni Müdür Ökkeş Demir, öğleden sonra il müdürlüğüne gelerek, Ömer Faruk Şiran ile bir araya geldi. Makam odasına geçen ve içeriye kimseyi aldırmayan Demir ile Şiran’ın ne konuştukları hakkında bilgi edinilemedi.

RESİM ÇEKTİRTMEDİ

Tüm gelişmeler saniye saniye takip eden gazetemizin muhabirinin, bu konuyla ilgili olarak il müdürlüğünde uzun süre bekledikten sonra görüntü almak istemesine izin verilmeyişine anlam verilemedi. Emeğe saygı duyması beklenen Ökkeş Demir’in gazetemiz muhabirinin görüntü almasına izin vermeyişi şaşkınlık yarattı.

BİZ SADECE GAZETECİLİK YAPIYORUZ

Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğünde değişim olacağını ilk duyuran, Ömer Faruk Şiran’ın görevinden alınacağını yazan ve adaylar içerisinde en şanslı isim olarak Ökkeş Demir’in bulunduğunu yazan gazetemiz, bir ilk’i daha gerçekleştirdi ve bu atama haberini kamuoyuna duyuran ilk gazete oldu.