Merinos Halı kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu ölümünün 9. Yılında mezarı başında Kuran’ı Kerim okunarak anıldı.

Gaziantep Asri mezarlıktaki aile mezarlığında yapılan anma törenine Erdemoğlu ailesi, yakınları, çalışanları ile sevenleri katıldı. Merhum Mehmet Erdemoğlu doğduğu yer olan Adıyaman ili Besni ilçesindeki Mehmet Erdemoğlu caminde mevlit okutuldu.

Gaziantep asri mezarlıktaki Erdemoğlu aile mezarlığında yapılan anma törenine, Erdemoğlu ailesi tarafından yaptırılan okullardan gelen öğrenciler mezarı başında saygı duruşunda bulundular. Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun mezarı başında okunan Kuran’ı Kerim ve dualardan sonra Erdemoğlu ailesi adına bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun gösterdiği yolda aile olarak yürüdüklerini ifade etti.

GÖREVİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Erdemoğlu, “Bizlere öğrettiği yaşam ilkelerinden ve insanlara saygılı olma felsefenden asla taviz vermeden görevimizi yapmaya devam ediyoruz. Başarıya ulaşmak için hak, hukuk, adalet ilkelerine bağlı kalarak kimseyi incitmeden zararlığa uğratmadan başarılı olma ilkelerinden taviz vermeden başarıyı yakalama bilincindeyiz. Bir yıl önce yapımına başladığımız Besni ilçemizdeki Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesinin inşaatı devam ediyor. Besni ilçesindeki bu fakülte hayalini biraz genişlettik. Besni ilçemize fakülte yetmez üniversite olsun istedik. İzinleri alabilirsek Besni ilçemize üniversite kurmak istiyoruz. Üniversitenin 5-6 fakültesi olsun istiyoruz. Gerekli izinleri alabilirsek 2-3 yıl içerisinde Besni Mehmet Erdemoğlu Üniversitesini eğitime açmak istiyoruz.

CAMİİ TEMELİ ATTIK

"Gaziantep ilimizde annemiz adına yaptıracağımız caminin temelini attık. İnşaatı devam ediyor" diyen Erdemoğlu, "Yapılan cami beş bin kişilik olacak ve camide Kur-an kursu bölümleri ve taziye evi bulunacak. Yani kısaca ibadet külliyesi olacak. Besni ilçemizde kurduğumuz iplik fabrikasında 350 kişi çalışıyor. Önümüzdeki yıl kapasiteyi artırıp çalışan sayısını 700 kişiye çıkaracağız. Bizler senin çizdiğin yolda çalışmaya, ilçemize, ilimize, ülkemize ve milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz”

ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Çok çalışarak başarılı olmak zorunda olduklarını ifade eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun yaşam ilkelerini hatırlatarak, aile olarak bu felsefeden asla taviz vermeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ