Dayısının küçük oğlunun ölen eşine küfrettiğini ileri süren Fikret A. isimli kişi, önce dayısını, sonra 3 çocuğunu da teker teker öldürdü. En yürek burkan ölüm ise kendi adını taşıyan dayısının 14 yaşındaki oğlu Fikret'i kovalayıp, saklandığı yerde kafasına kurşun sıkarak öldürmesi oldu.

YÜREK PARÇALADI

Merkez Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Atalar Mahallesi’nde önceki gece, dayı ve hala çocukları arasında kavga çıktı. Kavganın ardından çocukların aileleri arasında çıkan tartışmada Fikret A., yeğeninin ölen eşine küfretmesiyle öfkelendi ve tabancayla eniştesi Ahmet Hocaoğlu ile yeğenleri Cevdet, Şahin, Oktay'a ateş etti, ardından da kaçtığını gördüğü yeğeni Fikret'i kovalayarak gizlendiği yerde vurdu. Vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanan baba ve 3 oğlu, yakınları tarafından Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Ahmet Hocaoğlu ile oğulları Cevdet ve Fikret kurtarılamadı. Oktay ve Şahin Hocaoğlu kardeşler ise hastaneye kaldırıldı. Ancak dayısının ateşlediği tabanca kurşunlarına hedef olarak ağır yaralanan 38 yaşındaki Şahin Hocaoğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böylece kavgada baba ile 3 oğlu ölürken, ailenin diğer çocuğu Oktay Hocaoğlu'nun hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Konuya ilişkin Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 4 kişinin öldüğü olayın ardından soruşturma başlatıldığı belirtilerek, "4 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olaya; İl Jandarma Komutanlığı, Şehitkamil ve Nurdağı İlçe Jandarma Komutanlığı imkanları ile müdahale edilmiştir. Olayın şüphelileri F.A., O.A., O.A. ve Ö.A. yakalanarak olayda kullanılan tabancaya el konulmuştur. Söz konusu mahallemizde emniyet tedbiri alınmaya devam edilmektedir. Olayla ilgili olarak Gaziantep Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcının talimatı ile şüpheliler gözaltına alınarak gerekli tahkikata başlanmıştır" denildi. İHA/AA