Ticaret Odası eski Genel Sekreteri merhum Mesut Ölçal ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. Ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından ölümünün birinci yılında mezarı başında anılan Ölçal acıları tazeledi.

Asri Mezarlıkta Mesut Ölçal'ın mezarı başında düzenlenen anma törenine, Ölçal ailesi, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, Meclis Başkanı Zeki Yağcı, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, oda personelleri ve çok sayıda seveni katıldı.Tören sırasında gözyaşlarına boğulan Yasemin Ölçal, eşinin mezarına sarılarak, Ölümü hak etmedin dedi. Yasemin Ölçal'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

RUHEN YANIMIZDA

Anma töreninde kısa bir konuşma yapan Aslan, Mesut Ölçal'ın fiziki olarak aralarından ayrılmasına karşın ruhen hep yanlarında hissettiklerini belirterek, Mesut bey yaşamı boyunca çevresindekiler tarafından sevilen örnek bir kişiydi. 25 yıl odamıza ve şehrimize çalışkanlığıyla önemli katkı sağlamıştır. Kendisini unutmadık, unutmayacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun dedi.
Meclis Başkanı Zeki Yağcı ise, merhum Mesut Ölçal'ı, ölümünün 1. yılında rahmetle andıklarını belirterek, Değerli bir insan olan Mesut Ölçal'ı ölümünün 1. yılında özlem ve rahmetle anıyoruz. Ailesine sabır kendisine de Allah'tan rahmet diliyoruz şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Ölçal için dua edildi ve Kuran-ı Kerim okundu.