Gaziantepspor As Başkanı Abdulhadi Çelik dün gazetemizin yazdığı "Organize mi?" haberini doğruladı ve Eskişehir maçından sonra yaşanan olayların bilinçli yapıldığını söyledi.

Takımın Eskişehirspor ile berabere kalmasıyla ligde kalmayı garantilemesine rağmen maçtan sonra çıkan olayların bilinçli bir şekilde yapıldığını kaydeden Gaziantepspor as başkanı Abdulhadi Çelik, "Son haftalarda elde edilen puan kayıpları nedeniyle küme düşme potasına girdik ama son haftaya girmeden ligde kalmayı garantiledik. Kendi evimizde iyi futbol oynadık ve öne de geçtik fakat 89’ncu dakikada gelen golle morallerimiz bozuldu. Buna rağmen biz küme düşmedik" dedi.

KİMSE GAZİANTEPSPOR'A KARŞI OLAMAZ

Çelik konuşmasına devamla şu sözleri söyledi: “İngiltere’de Liverpool’da 3-3 öndeyken maç 3-3 sonuçlandı bunlar futbolun içinde olacak durumlardır. Bizimle aynı puanda yer alan ve şu an ki duruma göre averajla ligde kalan Kayseri Erciyesspor’da berabere kaldı ama orada bayram havası yaşandı ne yazık ki bizde tam tersi oldu. İbrahim Kızıl’a karşı olabilirler ama Gaziantepspor’a kimse karşı olamaz. Takıma saygı duyulması gerekiyor ki İbrahim beyde bu kulübün başkanı olduğuna göre ona da saygı duymaları gerekiyor. Sonuçta Gaziantepspor bu şehrin takımı ve onun da bir başkanı var. Haziran ayında kongremiz var bütün taraftarlarımızı kongremize bekliyoruz. Görüş ve düşüncelerini bizimle orada paylaşabilirler Gaziantepspor’u kavga ortamında değil huzur ortamında düzlüğe çıkartabiliriz” dedi.