Özel Sanko Okulları, anne ve babaları “Okul Öncesi Dönemde Çocukların Bize Oynadığı Oyunlar” başlıklı seminere davet ediyor.

Eğitimde bilinçli yaklaşımın fark yaratacak sonuçlar doğurduğu gerçeğinden hareketle böyle bir paylaşım düzenlediklerini belirten Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, anne ve babaları, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın’ın konuşmacı olduğu seminere katılmaya çağırdı. Köylüoğlu, 15 Mart Cumartesi günü saat 10.30’da okul kampüsünde yer alan Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde yapılacak seminerin, anne ve babaların, çocukları ile iletişiminde yararlı olacağını söyledi.

EĞİTİM ÇOK ÖNEMLİ

Okul öncesi dönem olarak bilinen 0-6 yaş grubundaki çocukların eğitiminin çok önemli olduğuna dikkati çeken Köylüoğlu, “Çocukların eğitiminde ilk adımı oluşturan bu dönem, var olan potansiyel ve yetenekleri kullanabilmeleri açısında önem taşıyor. Çocukların gelecek yaşamlarını sağlam temeller üzerine inşa edebilmeleri için öncelikle anne, baba ve eğitimcilerin onları iyi tanıması ve ona göre davranması gerekir” diye konuştu. Köylüoğlu, Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın’ın, “Okul Öncesi Dönemde Çocukların Bize Oynadığı Oyunlar” başlıklı seminerinin, bu anlamda anne ve babalar açısından çok büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ