Gaziantep’in popüler solisti Oktay Oktay ilk single albümünü çıkarmanın heyecanını yaşıyor.

Yanımda Olsan şarkısıyla piyasaya çıkan single albümü şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Sözlerini ünlü şarkıcı Altay’ın yazdığı şarkıya seslendiren Oktay Oktay’ın klip yönetmenliğini ise ünlü isim İmre Haydaroğlu yaptı. Oktay’ın Albümünün çıkış şarkısı olarak seçilen ‘yanımda olsan’ radyolar, televizyonlar ve internet platformlarında yayına girdi.

ALBÜMDE İKİ ŞARKI VAR

Şimdiden büyük yankı uyandıran singlde iki şarkı bulunuyor. Söz Müzik’in Oktay’a ait olduğu ikinci şarkı ise “Gidelim söz.” Hareketli olan bu şarkıya ise önümüzdeki aylarda klip çekileceği öğrenildi. Ünlü sanatçıların büyük destek verdiği Oktay Oktay, “İlk single albümümü çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Daha birkaç gün olmasına rağmen tüm sevenlerim büyük ilgi gösterdi. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP’İN TARKAN’I DENİLİYOR

Öte yandan Gaziantep’te oldukça sevilen bir isim olan Oktay Oktay için “Gaziantep’in Tarkan’ı deniliyor. Sesi ve yorumu ile herkesin özel günlerinde aradığı isim olan Oktay Oktay’ın ilk single parçası sosyal medyada hit olmaya devam ediyor. HABER MERKEZİ