Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan eğitimci Ayşen Arslanoğlu, birikimlerini halka ve ülkeye hizmet için kullanacağını söyledi.

Halka hizmet etmenin gurur ve onurunu yaşayan siyasetçi bir baba ve bir kayınbabaya sahip olduğunu belirten Ayşen Arslanoğlu, "Kayınbabam Mehmet Hamdi Arslanoğlu, Ak Parti kurucu il başkan yardımcılığı yaptı. 2004-2009 yılları arasında Belediye meclis üyeliği yaptı. Babam Mehmet Nuri Bindal Ak Parti'de aktif görev aldı. Bu nedenle hep siyasetin içinde oldum" dedi.

Bilgi birikimlerini Gaziantep'e ve ülkeye hizmet yolunda kullanmak istediğini bu nedenle milletvekilliğine aday adayı olduğunu belirten Arsanoğlu, "Halkın içinden gelen biriyim. Eğitimci olarak bugüne kadar dürüst, çalışkan, memleketini seven, memleketine aşık gençler yetiştirdim. Gerek kadın sorunlarında gerek, eğitim konusunda faydalı işler yapacağıma inanıyorum. 12 yıllık meslek hayatımdaki birikimlerimi inşallah fırsat verilirse, görev verilirse en iyi şekilde ülkemin ve memleketimin menfaatleri için kullanmak istiyorum. Halktan gelen bir ses olarak ideallerimi gerçekleştireceğime inanıyorum" diye konuştu. Meral KINACILAR