Bu Galatarasay'dan seyircisinin de umudunu kestiğini Kamil Ocak Stadına gelen taraftarlar sayısından örnekleyebilirim.. Eskiden müze tarafındaki kale arkasının dolması bir yana, karşı maraton tribünlerinin yarısı Galatasaraylı olurdu..

Gaziantepteki Galatasaraylılar, çevre illerden gelenlerle birlikte oldukça büyük bir kalabalık oluştururdu.. Bu maça baktığımda kale arkasının yarısını bile dolduramamışlardı..

Tam aksine Gaziantepspor taraftarı son yıllarda görünenin aksine tribünlerde yerini almışlardı..

Baktılar ki, tepkinin faydası yok..

Baktılar ki İbrahim Kızıl'a ne kadar öfkelenseler işe yaramıyor..

Baktılar ki, İbrahim Kızıl kimseye avuç açmadan bu takımı yaşatıyor..

Baktılar ki İbrahim Kızıl eskisi gibi öfkeli ve kalp kıran kişi değil..

Baktılar ki, bu şehrin ileri gelenlerinden umut yok..

O zaman yapılacak tek şey, Gaziantepspor'a sahip çıkmak..

Onun için de şeytana lanet edip, takımlarını maçlarda yalnız bırakmamak..

İşte Galatasaray maçında Kamil Ocak stadının tribünlerinde bu anlayış içindeki binlerce taraftar onun için vardı..

Şahsen iyi de oldu..

Hele tribünlere Fatma Şahin'in gelmesi daha da güzel oldu..

Aslında Fatma Şahin'in bu huyunu sevmeye başladım.. Hesap kitap yapıyor mu bilemem, ama hiç hissi davranmadan bir zamanlar kırdığı İbrahim Kızıl'ın yanında desteğe gidebiliyor..

Biliyorsunuz önce tesislere gitti, şimdi hepsine olmasa da, önemli maçlarda tribünlerde yerini alabiliyor, İbrahim kızıl'ın yanında olabiliyor..

Sahadaki maça gelmek istersek, Galatasaray'ı yenmek için bundan iyi zaman bulunmadığından, Gaziantepspor'lu futbolcular aslanlar gibi maçı kazanmasını bildiler..

Evet, Galatasaray yorgundu.. Evet, Galatasaray eksikti.. Evet, Galatasaray karışıktı.. Evet, Galatasaraylı oyuncular Hamza hoca sonrası yönetime olan tepkilerini sürdürüyordu ve bunun acısını da Mustafa Denizli çekiyordu..

Bunların hepsi tamam..

Ama sahada da akıllı oynayan bir Gaziantepspor vardı.. Rakibini iyi analiz eden Mutlu hoca vardı.. Tüm bunlara rağmen ara sıra canlanan Galatasaray ataklarında rakibinin moralini bozan bir Karcemarkars vardı..

Fazla sırıtmayan oyuncu topluluğu vardı..

Tribünlerde ve televizyonu başındaki Gaziantepspor sevdalılarını endişelendirmeyen bu oyuncu kadrosunun sergilediği performansa şapka çıkartmalıyız hep birlikte..

OSMANLI MAÇI VAR.. DUYURULUR...

Ama biz temkinli adamlar olduğumuz için, herkes gibi yapmayıp, sevincimizi anlık yaşarız.. Onun içindir ki, özellikle futbolcu kardeşlerimizin Galatasaray maçını unutup hemen Osmanlı maçını düşünmelerini tavsiye etmek görevini üstlenmek zorundayım..