Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hulusi Kalender ile Engelsiz Gaziantepspor Genel Sekreteri Tekin Özgül, Muhasip üye Remzi Yüksel ve engelliler tarafından karşılanan İl Müdürü Ökkeş Demir ziyareti sırasında yapılan çalışmalar için takdirlerini belirtti. Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi Engelsiz İstihdam Merkezinde faaliyette bulunan Atölyeleri hayranlıkla izleyen Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Engelsiz Atölyeler de gönüllü kuruluşlar tarafından desteklenen ve sipariş verilen bez çanta üretimleri hakkında bilgi alarak kurum olarak kendilerininde sipariş vererek destek vereceklerini söyledi.

DESTEĞE HAZIRIZ

Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının ,Sakatlar Derneğinin bir atolyesi gibi çalıştığını ve buradan Milli takıma gönderilen 3 engelli sporcu ile Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takım antrenörü Mustafa Koç ‘un Bedensel Engelliler Spor Fedarasyonu Bayan A Milli Takım Teknık Direktör yardımcısı olmasından duyduğu mutluluğu paylaştı. Buradan yetişecek engelli sporcular için elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

KALENDER TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şube ve Engelsiz Gaziantepspor Başkanı Hulusi Kalender , Demir ve Polat'"ın ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Engellilerin sosyal hayata katılımlarında özellikle İl Bürokratlarının önemli yeri var. Sporla performans yakalayan engellilerin Gaziantep'e önemli başarılar, madalyalar ve kupalar getiriyor. Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’in desteğiyle Engelsiz Gaziantepspor'un, deplasmanlara gitmesi için tahsis ettiği Engelli asansörlü otobüs, Gazikent spor salonunu engellilere uygun hale getırmesi gibi örnekleri takdirle karşılıyoruz. Başarılarını devamını diliyoruz" dedi. HABer MERKEZİ