Dün yeni sezon hazırlıkları için start alan Gaziantepspor'da teknik patron Okan Buruk ilk açıklamasını yaptı ve hedefini koydu.

Yeni sezonun tüm takıma ve şehire hayırlı olmasını dileyen Okan Buruk, "Hedefler bitmez. Gaziantepspor'un her zaman hedefi olmak zorunda. Önemli olan Avrupa kupalarına ulaşabilmek. En büyük hedefimiz bu" dedi.

KAZANMAYI İSTEYEN BİR KADRO

İnşallah kazasız belasız başarılarla güzel bi sezon bizi bekliyor. Allah hepimiz için hayırlı bi sezon nasip etsin. Şimdi sezonu açtık önümüzde 7.5 haftalık pediyot var. Transfer çalışmalarını yapacağız. Üstüne ekleyeceğimiz transferler var. İyi bir takım olacağız. Geçen seneden ayrılan önemli oyuncular var. Ama bize katılacak her oyuncunun çok önemli ve katkı sağlayacağını düşünüyorum. Dikkatliyiz. Kulübümüze ve takımımıza yakışacak genç istekli isteyen isimlerle geçirmek istiyoruz. Uzun bir periyod lig. Herdkese ihtiyacımız var. Sağlam güçlü genel olarak kazanmayı isteyen hırslı br oyuncu kadrosu oluşturuyoruz.

4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ

Takımda yapılanma var. Olumsuz gibi gözüksede buna ihtiyaç vardı. Katılacak her oyuncu katkı sağlayacak. Gençlerin ileriye dönük başarılı olmaları çok önemli . Ama inanıyorum iyi olacak. Takımın özellikle yapısını oluşturduktan sonra 2-3 yabancı transfer bizi çok iyi yerlere taşıyacak. Gece gündüz çalışıyoruz. Şu anda oluşmuş kadromuz var bunun üstüne 4-5 transfer yaparak süre içerisinde durumu değerlendireceğiz" diye konuştu.