Gaziantepspor Teknik direktörü Okan Buruk Tuzla maçında forma giyen futbolculara esti gürledi ve, “Maç sonunda oyuncularımızı değerlendiriyoruz. İyi oynamayan eksi puan alır. Şanslarını değerlendiremeyen oyuncular var. Onlar için hayırlı olur mu olmaz mı bilemiyorum” dedi.

Maçı sakatsız, kazasız belasız atlattıklarını belirten Buruk, ”Maç trafiği çok yoğunlaştı. Maç gündüz olsaydı hafta sonu oynayacağımız maç için daha iyi olurdu. Son haftalarda oynamayan oyuncularımızı gördük. Az pozisyon verdik. Kırmızı kart gördük ve maç berabere gitti. Sonuç ve performans bizim için önemliydi” ifadesini kullandı.

TARAFTAR YETER Kİ MAÇA GELSİN

Maç sonunda oyuncuları değerlendirdiklerini söyleyen Buruk, “İyi oynamayan eksi puan alır. Şanslarını değerlendiremeyen oyuncular var. Onlar için hayırlı olur mu olmaz mı bilemiyorum. İnşallah daha iyi olur. Kırmızı kart gereksizdi. Oyuncularıma hep 'Maça konsantre olun' diyorum. Alt yapıdan gelen oyuncuları kazanmak en büyük hedeflerimden biri. Taraftarın gelmesi bizim için çok önemli. Hakaret etseler de, tabi farklı anlamda hakaretten bahsediyorum. Maçlara gelsinler yeter ki. Ben her şeye razıyım” diye konuştu.