Gaziantepspor ile yolları ayrılan ve Kayserispor ile anlaşan Okan Buruk'a büyük bir darbe geldi. Çünkü , Kayserispor Yönetimi olağanüstü genel kurul kararı alınca, Buruk ile anlaşma askıya alındı.

Kayserispor’un 27 Haziran’da yapılacak genel kurulunda yeni yönetimin görev almayacağı, eski başkanlardan Recep Mamur’un aday olacağı, prensipte anlaşma yapılan isimlerin durumlarının da askıya alındığı öğrenildi.

Kayserispor’da 20 gün önce göreve gelen Hilmi Derinel başkanlığındaki yeni yönetim, kulübün 50 milyon TL’lik borcunu ileri sürerek 4 gün önce olağanüstü genel kurul kararı aldı. Bu yüzden genel menajerliğe getirilen Seyit Üçgül’le, takımın teknik direktörü olması konusunda prensip anlaşmasına varılan Okan Buruk’la iç ve dış transfer görüşmeleri, şimdilik kaydıyla askıya alındı.

Gelişme üzerine onursal başkan olan AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki ile Recep Mamur’un bir görüşme yaptığı, yaptıkları toplantıda yönetim kurulu listesi hazırlaması için hazırlıklara başlanmasının kararlaştırıldığı öğrenildi. Bu arada kurulacak yeni yönetimin teknik direktörlük konusunda Tolunay Kafkas’ın adının ön plana çıktığı söylentiler arasında.