Gaziantepspor Teknik direktörü Okan Buruk, ligin en kötü maçlarından birin oynadıklarını belirterek, “ Geçen haftayı silip tekrar bu hafta yeni bir başlangıç bizi bekliyor.” dedi.

Okan Buruk, zorlu ve kötü bir hafta geçirdiklerini belirterek, ”Tabii ki bunun üzüntüsü sürüyor ama bunu unutmak zorundayız. Geçen haftayı silip tekrar bu hafta yeni bir başlangıç bizi bekliyor. Kötü oynadığımız karşılaşmaydı, belki ligdeki en kötü maçlarımızdan biriydi. Buna rağmen devreye önde girmiştik. İkinci yarı kazanma şansımız vardı. Ama dediğim gibi gerçekten maçı kazanmayı hak edecek bir oyun ortaya koymadık. Maçın sonunda da mağlubiyet oldu bizim için. İstemediğimiz mağlubiyetti ama tabi ki tekrar toparlayacağız” dedi.

ERCİYESSPOR ZORLU BİR RAKİP

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile hafta içi oynayacakları kupa maçı ve hafta sonu ligde karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor maçı hakkında değerlendirmede bulunan Buruk, ”Tekrar yeni bir hafta başlıyor. Yine ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Geçen haftaya baktığımızda Trabzonspor deplasmanında iyi oyun sergileyen bir takımdı, etkili bir takımdı. Kayseri Erciyesspor gibi zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor.

AŞAĞIYLA BİRLEŞMEK İSTEMİYORUZ

Bu maça hazırlanırken tabi hafta arası oynayacağımız bir kupa maçı var. Kupa maçları biraz çalışma tempomuzu etkiliyor. İnşallah bundan sonra daha rahat bir çalışma ortamı bulacağız. Hafta içi çok fazla bölünüyoruz. Özellikle kupa maçı olduğu zaman. Bugün son kupa maçını oynayacağız. Bundan sonra tabii ki maçlara daha iyi hazırlanma şansımız olacak. Dediğim gibi şu anda 24 puandayız. Ligde 7. sıradayız. Daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Aşağıdaki grupla birleşmek istemiyoruz. O yüzden bu haftadan itibaren işimizi daha iyi, daha ciddi yapmak zorundayız. Oyuncularımızla da bunu paylaştık, inşallah bundan sonra daha da iyi olacağız” dedi.

YENİ TRANSFERLER YAPTIK

Yeni transferler ve giden oyuncular olduğunu belirten Buruk, ”Yeni transferlerimiz aramıza katılıyor. Savunma bölgemize Vranjes geldi. Luis Leal ile anlaştık. O da takımla beraber olmaya başladı. Daha önce Orhan, Ferhat ve Joao Vitor katılmıştı. Oğulcan ve Koray bizden ayrıldı. Hepsine başarılar diliyorum. Bize de çok büyük hizmet ettiler. Değerli oyuncularımızdı. Onlara yeni takımlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.