Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesine yapılan Doğanpınar Sosyal Tesisinin açılışı yapıldı. AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "Oğuzeli bizim en büyük gündemimiz. Oğuzeli’ne hizmet etmek bizim için en onurlu şerefli işlerin başında geliyor. Bu konuda da sizlere inşallah mahcup olmayacağız" dedi.
Tesisin açılışı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Şamil Tayyar tarafından yapıldı.

Şahin, Doğanpınar Mahallesi’ndeki açılışta, Şeyh Edepali’nin “insanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hizmet etme yolculuğuna çıktıklarını söyledi. 15 yıldır halka hizmet ettiğini anlatan Şahin, şöyle konuştu:

“Belediyecilik doğumdan ölüme dua alabilmek için muhteşem bir makam. Rabbim sizlere hizmet etmeyi bize nasip ettiği için milyonlarca hamd ediyor ve şükrediyoruz. Çünkü sizin hayır duanızla besleniyoruz. Biz bu yola 'kimsesizlerin kimsesi, sessiz yığınların sesi olacağız' diye çıktık. Partimizin adını koyarken de 'adaletli olacağız, hiçbir ayrım yapmayacağız' dedik. Belediye yasasıyla bütün köyler bize bağlanınca benim arkadaşlarıma verdiğim en büyük talimat, partimizin adına yakışacak şekilde hiçbir köyü bir köyden ayırt etmeden Şahinbey'de Şehitkamil'de ne varsa Oğuzeli'nde de Doğanpınar'da da o olacak dedik.”

AK Parti Genel Sekreteri Gül de seçim dönemlerindeki vaatlerini yerine getirmeye çalıştıklarını anlatarak, 720 bin taşeron işçiyi kamu personeli olarak aldıklarını aktardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu hizmet yolunu devam ettirdiklerini dile getiren Gül, şunları kaydetti:"Başbakanımız Ahmet Davutoğlu başkanlığında belediyelerimiz size hizmet etmek için yola devam ediyor. Bizim en büyük aşkımız size hizmet etme aşkıdır. Oğuzeli bizim en büyük gündemimiz. Oğuzeli’ne hizmet etmek bizim için en onurlu şerefli işlerin başında geliyor. Bu konuda da sizlere inşallah mahcup olmayacağız. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız sizler için çalışmaya devam ediyor. Torba Kanunu'nu Meclis'ten geçirdik. Gençlere, esnafa, emeklilere ne vaat ettiysek hepsi bu kanunla onaylandı. 78 milyon vatandaş boynunu önüne eğmeyecek."

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Şamil Tayyar da tesisin hayırlı olmasını temenni etti.
Vatandaşların ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği tesis açılışında konuşmaların ardından Şahin, Gül ve beraberindekiler, tesisin açılış kurdelesini kesti. Bülten