Yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçeye “Oğuzeli Büyükşehir Parkı" yaparken, 3 tane de taziye evi yaptı.

NELER YAPILDI?

İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdüren Büşükşehir Belediyesi, aynı zamanda yol açma ve mahallelerde yıkım ile enkaz temizliği çalışması da yapıyor. Bu arada köy ve mahalle yollarında sathi kaplama yapan ekipler, 129 bin 306 metre kare alana ise kilit taşı döşedi. Su arama çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda merkez ve bağlı mahallelerinde yeni sondaj kuyuları açarak ilçe genelinde 13 bin metre içmesuyu hattı döşedi.

3 YILDA 250 MİLYON YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile birlikte Oğuzeli’nde yapılan projeleri ve yatırımları gezdi. Şimşek’e yatırım projeleri hakkında bilgiler veren Şahin, Oğuzeli’ne alt ve üst yapı olmak üzere son 3 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirtti. Şahin, Sacır Deresi Islah Projesi, Büyükşehir Belediyesi Parkı, kilittaşı, asfalt ve yeni imarlı yollar ile Oğuzeli’ne önemli yatırımların yapıldığını aktardı. Şahin, Oğuzeli’ne yatırımlarının devam edeceğini ifade etti. BÜLTEN