Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Tahmazoğlu ve Kılıç bir süre sohbet etti. Tahmazoğlu, " Gaziantep için Şahinbey için Oğuzeli için birbirimize yardımcı olarak halkımıza hizmet etmeye inşallah devam edeceğiz. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

KILIÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzeli belediye başkanı M.Sait Kılıç, "Şahinbey Belediye Başkanımız Tahmazoğlu’ na buraya kadar gelip bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın çalışmalarını imrenerek takip ediyoruz. Şahinbey'e çok büyük katkıları oldu ve ilklere imza attı. Geniş bulvarlar, parklar, oyun alanlar yaparak, sosyal bakımdan Gaziantep’i zenginleştirdi. Şahinbey Oğuzelilerin de yoğun olarak yaşadığı bir yer, en çok barak köylerinden ve Oğuzeli’nin içinden yakın çevreden hemen hemen hepsi % 95’in üzerinde Şahinbey ilçemizde yaşıyorlar. Bu anlamda da bizim için ayrı bir yeri var Şahinbey'in"dedi.

TAHMAZOĞLU: BAŞARILI OLUR

Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç'a yeni görevinde başarılar dileyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " bu ziyareti daha önceleri planlamıştık. Başkanımız çok değerli bir arkadaşımız burada da başarılı olacağına inanıyorum. Oğuzeli ile Şahinbey sınır zaten kardeşiz. Kendisinin de ifade ettiği gibi çok sayıda Oğuzelliyi biz Şahinbey'de misafir ediyoruz. Şahinbey ana gibi kucağını açmış “gel ne olursan ol gel” der gibi Mevlana’nın, birçok bölgede insanlarımızı misafir ediyoruz. inşallah el ele verip Gaziantep için Şahinbey için Oğuzeli için birbirimize yardımcı olarak halkımıza hizmet etmeye inşallah devam edeceğiz. Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum."dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT