Oğuzeli Belediyesi, sosyal tesis atağına geçti. Geçtiğimiz hafta Subaşı Mahallesi Ciceli Hoca Sosyal tesisinin açılışını yapan belediye, şimdi de Bulduk Mahallesi Hacı Mustafa-Fatma Özbay Sosyal Tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, Oğuzeli Kaymakamı Yasin Yunak, Belediye Meclis Üyeleri, Oğuzeli Daire Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Kılıç, mutlu olduklarını belirterek, "Bulunduğum kurumdan binlerce insan gelip geçti ve bundan sonra da kıyamete kadar gelip geçecektir. Burada önemli olan kalıcı eserler bırakmaktır. Gelecek neslimize, insan oğluna bırakabilecek en büyük eser kalıcı eserlerdir diye düşünüyorum. Bu sosyal tesisimiz ilçemiz merkezinde 4. Sosyal tesis olmuştur. Bu sosyal tesisler çok amaçlı olarak organize edilmiştir. Gerektiğinde Kur’an Kursu, Anasınıfı, Meslek edindirme kursları ve Etüd merkezi olarak ta kullanabilmesi için üst katlarını sınıflar halinde dizayn ettik" dedi.

HİZMET ANA HEDEFİMİZ

"Bizler buralarda okuduk ve büyüdük ve hizmet etmek için geldik" diyen Kılıç, "Cenabı Allah’a ne kadar şükretsem azdır. Bende kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu şansımı sizlere hizmet ederek döndürmek istiyorum. Ne kadar başarılı olabilirim bilemiyorum ama, sizleri hayal ettiğiniz Oğuzeli’ne kavuşturmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu tesisin yapılmasında emeği geçen Özbay ailesine çok teşekkür ediyorum. Hayattaki babasının ve merhume annesinin adını taşıyan bu Sosyal Tesis burada hizmet ettiği sürece amel defterine sürekli sevap yazılacağını biliyoruz" dedi. HABER MERKEZİ