Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, 30 Mart mahalli idareler seçimine sayılı günler kala ilçede yürütülen seçim çalışmaları ile ilgili olarak partilerin belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve seçim kurulunda görevli daire amirleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı. Oğuzeli Sosyal Hizmet Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Oğuzeli Kaymakamı Arif Gül, Tabur Komutanı Yarbay Ahmet Ergüden, partilerin belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve seçim kurulunda görevli daire amirleri katıldı.

SES VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE İZİN VERMEYİN

Mahalli seçimlerde sağduyu çağrısında bulunan Kaymakam Gül, “30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler, demokrasinin gereklerini yerine getirirken, ses ve gürültü kirliliğine izin vermeden, ilçemizin huzur ve güvenliğini bozmadan gerçekleştirilmelidir. Burada siyasi parti yetkililerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Hepimiz halkımızın huzuru ve refahı için bir şeyler yapmak istiyoruz. Her parti üzerine düşen görevi yerine getirmeli, yaklaşan YGS nedeniyle okullarda sınavların, hastanelerde hastaların olduğu düşünülerek özellikle hastane ve okul önlerinden geçerken gürültü yapmamaya dikkat edilmelidir” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Kaymakamlık koordinasyonunda yürütülen projeler hakkında da bilgi veren Gül, “Hükümet Konağı’nın taşınarak yerine kent meydanı yapılması, Yeşildere Cami Restorasyonu ve Gaziantep Yolu genişletme çalışmaları, yeni seçilen Belediye Başkanı ve meclis üyelerimizle hiç vakit kaybetmeden üzerinde yoğunlaşacağımız konulardan olacaktır” şeklinde konuştu. Bütün belediye başkan adaylarının sırasıyla söz aldığı toplantıda Kaymakam Gül, kazananın Oğuzeli olmasını istedi. Gül, “Düşüncemiz ve fikirlerimiz ne olursa olsun hepimiz bu ülkenin gelecekleriyiz birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” diye konuştu. İHA