Yaz spor okullarında bu zamana kadar Belediyecilik anlamında faaliyeti olmayan Oğuzeli ilk defa spor okullarıyla tanıştı.

Bu zamana kadar sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün açtığı yaz okullarında eğitim gören Oğuzeli’li öğrenciler bu yaz belediye hizmetlerinden de faydalanmaya başladı.Oğuzeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 5 ayrı dalda açılan kurslarda ilçe merkezi ve mahallelerden yaklaşık 250 öğrenci katılıyor. Açıklamada, görüşlerine yer verilen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, kurslara beklenilenin üzerinde başvuru olduğunu ve taleplere cevap vermekte zorlandıklarını belirtti.İlçede bugüne kadar böyle bir etkinlik gerçekleştirilmediğine dikkati çeken Kılıç, şunları kaydetti:

"Beklediğimizin çok üzerinde bir taleple karşılaştık. Kurslara devam eden çocuklarımızın ulaşımını belediyemizin servis araçlarıyla ücretsiz olarak biz karşılıyoruz. Bu yıl ağırlıklı olarak ilçe merkezinden başvurular oldu. Amacımız bu hizmetten diğer mahallelerimizde yaşayan çocuklarımızın da faydalanmasını sağlamak. İlk kez böyle bir organizasyona imza atıyoruz ve gelecek yıl hazırlıklarımızı bu yılki başvuruların yoğunluğunu göz önünde bulundurarak yapacağız."