Oğuzeli Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalarla ilgili önemli paylaşımlarda bulunan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, "Seçim öncesi verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ına yakınını gerçekleştirdik Allah nasip ederse geri kalan vaatlerimizi de yerine getireceğiz" dedi.

ELİMİZ TAŞIN ALTINDA

Başkan Kılıç, "Hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz tek amacımız var Oğuzeli'ni daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek. Göreve geldiğimizde işimizin çok zor olacağını biliyorduk. Ama Allah'ın izniyle yüzümüzün akı ile bu güne kadar geldik. Altyapıdan eğitime, kültürel faaliyetlerden sosyal hizmetlere olmak üzere birçok alanda rekor hizmet verdiğimizi düşünüyorum. Hem çok fazla iş ürettik hem de bütçemizi kontrollü kullandık. Hemşerilerimiz ile istişare yaparak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Oğuzeli'nin ekonomisini ve gelişimini büyütecek projeler üretmeye çalışıyoruz. Mobilya Kent Projesi de bunlardan bir tanesi tam anlamıyla hazır olduğunda 6000 kişiye istihdam sağlayacak bir merkez haline gelecek" dedi.

AKYAZICI TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep İTÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyazıcı'ya ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları nezaketten ve misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç konuşmasını sonlandırdı. DHA