Gaziantepspor'un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan U19 Milli Takımı ile birlikte, 28 Mayıs - 2 Haziran 2014 tarihleri arasında katılacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur maçları için İrlanda Cumhuriyeti'ne gitti.

Ev sahibi İrlanda Cumhuriyeti'nin yanı sıra Sırbistan ve İzlanda ile birlikte 4. Grup'ta yer alan Türkiye, Elit Tur'daki ilk maçında 28 Mayıs Çarşamba günü Sırbistan ile karşılaşacak. I. Eleme Turu'ndan gelen 27 takımın yanı sıra bu turnuva için U19 Ülke Sıralaması'nda ilk sırada bulunan İspanya'nın direkt olarak katıldığı Elit Tur'da 28 takım 4'erli olarak 7 grupta mücadele edecek.

Elit Tur maçlarında gruplarını lider bitirecek 7 takım, 19-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek finallere katılmaya hak kazanacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak Macaristan, turnuvaya direkt olarak katılacak.

Vedat İnceefe yönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Muhammed Demirci (Beşiktaş), Taylan Antalyalı (Bucaspor), Enes Ünal, Mustafa Batuhan Altıntaş (Bursaspor), İbrahim Serdar Aydın, İsmet Yumakoğulları, Melih Okutan (Fenerbahçe), Hüseyin Altuğ Taş (Galatasaray), Oğulcan Çağlayan (Gaziantepspor), Süheyl Çetin (Kahramanmaraşspor), İdris Cengiz, Mert Kula (Kasımpaşa), Vedat Bora (Konya Selçukluspor), Gökhan Akkan (MKE Ankaragücü), Doğan Erdoğan (Samsunspor), Şevki Çınar (Tekden Denizlispor), İbrahim Demir (Trabzonspor), Özgür Özdemir (Eintracht Frankfurt), Sefa İşçi (RSC Anderlecht).