24 Kasım Öğretmenler gününde Mütercim Asım Ortaokulunda öğretmenler günü kutlama programı yapıldıktan sonra okulun tüm öğretmenleri öğle yemeğinde bir araya geldi. Okul Müdürü İlhan Gök’ün, öğretmenleriyle gurur duyduklarını söyleyerek “Mütercim Asım olarak tüm eğitimcilerimiz el ele vererek çocuklarımıza en iyi eğitimi sağlamayı ilke edindik. Okul olarak öğretmenlerimizle inanılmaz bir bütünlük içindeyiz. Bunun için de hepsinin de günlerini kutluyorum”dedi.

PLAKETLERİNİ ÖZEKŞİ VERDİ

Murat Çulcuoğlu restorantta verilen öğle yemeğine ve ödül törenine gazetemiz kurucusu Ökkeş Özekşi’de davet edildi. Okul müdürü İlhan Gök yaptığı açılış konuşmasında değerli çalışmaları ve gayretleri için öğretmenlere teşekkür etti. Ayrıca adaylığı kalkan öğretmenlere yemin ve imza töreni gerçekleşti. Bu arada üstün hizmetlerinden dolayı 5 öğretmene plaketlerini Ökkeş Özekşi takdim etti. 24 Kasım’ın önemini vurgulayan Okul Müdürü İlhan Gök, öğretmenlerin gününü kutladıktan sonra hepsine teşekkür etti.

YENİ ÖĞRETMENLER YEMİN ETTİAdaylığı kalkan öğretmenlerin yemin ve imza töreni gerçekleştirildi. Program, eğitim öğretime üstün hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirilen öğretmenler: Gamze Bulca, Eylem Polat, Meliha Bulut, Abdullah Özgeç ve Osman Özdemir'e ödüllerinin takdimiyle devam eden program, okul öğretmenleri ve emekli öğretmenlerin hep bir ağızdan Öğretmen marşını söylemesi ile sona erdi. HABER MERKEZİ