Edinilen bilgiye göre, İslahiye ilçesine bağlı Fevzipaşa Beldesi'nde bulunan Hazreti Ökkşiye Türbesini ziyarete gidenleri taşıyan Olcay Yel yönetimindeki 27 E 5573 plakalı otomobil karşı istikametten gelen Yusuf Ayhan Gizeroğlu yönetimindeki 31 K 1220 plakalı TIR çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan otomobil daha sonra aynı istikamete giden Ökkeş Coşkun yönetimindeki 27 SN 900 plakalı otomobile de çarptı. Kazada, 27 E 5573 plakalı araçta bulunan Türkçe öğretmeni 37 yaşında Kemal Güven olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ayrıca Olcay Yel, Murat Önder, 7 yaşındaki Zeynep Körel ve 6 yaşındaki Beyza Önder yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Gaziantep'te bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi. Kaza sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları çıkardıktan sonra araçta sıkışan Türkçe öğretmeni Kemal Güven'in cesedini güçlükle çıkarabildi. Kaza nedeniyle İslahiye-Nurdağı arası Karayolu, yaklaşık 2 saat kısmen trafiğe kapandı. Kaza haberini duyan Nurdağı Kaymakam Abdulkadir Okay, İslahiye Kaymakamı Resul Kır ve İslahiye Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir olay yerine gelerek kazayla ilgili bilgi almaya çalıştı.
Bu sırada ölen Kemal Güven'in meslektaşları da olay yerine geldi. Arkadaşlarının ölüm haberiyle sarsılan öğretmenler gözyaşlarına boğuldu. Bazı arkadaşları ise sinir krizleri geçirdi.
Aslen Adıyamanlı olduğu öğrenilen Kemal Güven'in, 1.5 yıl içerisinde, 6 ay önce yengesi ve ağabeyini ve 3 ay önce de babasını trafik kazasında kaybettiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Kemal Güven'in cenazesi, İslahiye Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, memleketi Adıyaman'a gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.