Gaziantepspor’da teknik ekip ve futbolculardan John Chıbuıke, Kolej vakfında öğrencilerle buluştu.

Önceki gün imza gününde taraftarlarla kucaklaşan Gaziantepspor, dünde öğrencilerle panelde bir araya geldi. Gaziantep Kolej Vakfı toplantı salonunda yapılan panele, Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk’un yanı sıra yönetim kurulu üyesi Mustafa Tutar, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu ve John Chıbuike katıldılar.

BURUK'TAN BAŞARI SÖZÜ

Şehrimizde ilk defa öğrencilerle bir etkinlikte buluştuklarını söyleyen Gazianetspor teknik direktörü Okan Buruk, “Bu nedenle çok mutluyuz, şehrin en başarılı okulu ve öğrencilerinin önündeyiz. Bizde sizler gibi ligde başarılı olacağımıza söz veriyorum. Gaziantep ve Gaziantepspor'da olmaktan gurur duyuyorum. Bu takım her zaman ligde üst sıraları zorlayacaktır” dedi.

EN BÜYÜK BAŞARIM YURTDIŞINDA OYNAMAK

Forma giydiği takımlarda büyük başarılar yaşadığını anlatan Buruk, şöyle konuştu:

“Futbol hayatım boyunca 7 lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası, bir UEFA Kupası, bir Avrupa Süper Kupası sevincini yaşadım. Türkiye'nin dünya üçüncüsü olduğu milli takımda yer aldım. Bunlar önemli başarılar ama en önemlilerinden biri de İtalya'da futbol oynamaktı. Özellikle Türk insanını, Türk futbolunu, Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek benim için önemliydi. Belki de hayatımdaki en büyük başarılardan birisi yurt dışında Türk futbolcusu olarak oynamaktı”.

CHİBUİKE, "GAZİANTEP'İ ÇOK SEVİYORUM"

Güzel bir öğrenci topluluğu önünde olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Gaziantepspor’un golcü futbolcularından John Chibuike, Türkiye'yi ve Gaziantep'i çok sevdiğini dile getirerek, “oynadığım futbolla izleyenleri keyiflendirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

TUTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp İdare Amiri Mustafa Tutar ise Gaziantepspor'un başarısı için çaba gösteren futbolcu ve teknik heyete teşekkür etti. Tutar, yapımı süren stadın 2015 sonunda tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

TOP VE FORMA HEDİYESİ

Yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu da çalıştığı takım ve teknik direktörlerle ilgili bilgi verdi. Panel sonunda Gaziantepspor ile ilgili soruyu doğru yanıtlayan iki öğrenciye forma ve futbol topu hediye edildi.