Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve oldukça renkli görüntülerin yaşandığı söyleşi de, futbolcular zaman zaman zor anlar da yaşadı. Futbolcular kalan maçlarda öğrencilerden destek isteyerek, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediklerini ifade ettiler.
ERKAN SÖZERİ; "GAZİANTEP ŞEHRİNİ MUTLU ETMEK İSTİYORUZ"
Teknik Direktör Erkan Sözeri, önemli bir virajda olduklarını belirterek kalan maçlarda taraftar desteğinin önemini de öğrencilere bir kez daha vurguladı. Başarılı çalıştırıcımız yaptığı konuşmada, "Belki doğum yeri olarak Gaziantepli değilim ancak bu şehrin gerçekten benim için çok özel bir yeri var. Hem eşim Gaziantepli, hem de geçmişte Gaziantepspor forması altında şampiyonluk yaşamak kısmet olmuştu. Teklif geldiğinde de gerçekten çok mutlu olmuş ve isteyerek buraya gelmiştim. Şuan da en büyük hedefim futbolcu olarak yaşadığım bu başarıyı, teknik direktör olarak da Gaziantep şehrine yaşatabilmek. Özellikle ligin ikinci yarısında çok önemli bir taraftar kitlesini yanımızda görüyoruz ve bu bizi başarılı bir takım yapıyor. Bundan sonra ki süreçlerde de sizlerin tribünlerde olması, bizi şampiyonluk yolunda ekstra motive edecektir. Sizin gibi pırıl pırıl gençler de bu takıma sahip çıkarsa Gaziantep şehri hak ettiği yere en kısa sürede gelecektir diye düşünüyorum" dedi.AHMET KESİM; "BURASI GERÇEKTEN ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR"
Gaziantep Uygar Koleji'nde gerçekleştirilen panelde yoğun ilgi gören isimlerden olan takım kaptanlarındanAhmet Kesim'de, Gaziantep şehrinin kendisini için özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle böylesine bir öğrenci grubunun önünde kendimizi ifade etme şansı verdiğiniz için herkese çok teşekkür ederim. Gaziantep halkının sıcaklığını ve misafirperverliğini bir kez daha gördük. Benim bu şehirde ikinci yılım ancak yıllardır buradaymışım rahatlığı hissediyoruz. Gerek yönetimimiz, gerek şehirdeki vatandaşlar bizlere kendimizi evimizde hissettiriyor. Dolayısıyla bizim üzerimizdeki sorumlulukta bununla birlikte daha da artıyor. Tek amacımız var ve bu takımı şampiyon yapabilmek. Teknik heyetimiz, yönetimimiz, başkanımız ve futbolcu arkadaşlarımız olarak büyük emek veriyoruz. Bunların karşılığını sezon başında şampiyonluk kupasıyla taçlandırmak istiyoruz. Kariyerimde Osmanlıspor ve Alanyaspor formalarıyla şampiyonluk sevinci yaşadım. Bu gerçekten özel bir duygu ve bunu Gaziantep'te de gerçekleştirmeyi gönülden istiyoruz, bunun için çalışıyoruz. İnşallah bu destek devam ettiği sürece sezon sonunda burada şampiyonluk kupamızla birlikte buluşabiliriz" ifadelerini kullandı.
DEL VALLE; "GAZİANTEP YEMEKLERİ Mİ?"
Takımın yıldız futbolcularından Yonathan Del Valle Türkiye'de üçüncü yılına girdiğini söyleyerek, "Türk halkının sıcakkanlılığını görünce ilk geldiğimde gerçekten şaşırmıştım. Kasımpaşa'da, Bursaspor'da forma giyerken de bunu fazlasıyla hissedebildim. Ancak bu sezon Gazişehir'den transfer teklifi aldığımda şehir hakkında pek bir bilgim bulunmuyordu. Burada yaklaşık 8 aydır bulunuyorum ve gerek ailem olsun gerekse de ben hem huzurluyuz, hem de çok mutluyuz. Tabii Gaziantep'te yaşamanın zor yanlarını da görüyorum ve bu şehirde kilo kontrolü gerçekten çok zor. İnanılmaz bir mutfak çeşitliliği var ve kulübümüzde de inanılmaz iyi aşçılara sahibiz. Bütün olarak burada yaşamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.
DEL VALLE; "ÇOK ZOR ŞARTLARDA FUTBOLA BAŞLADIM"
Bir öğrencinin sorduğu soru üzerine futbola nasıl başladığını da anlatan Del Valle, "Gerçekten o zaman ülkem Venezuella'da böylesine şartlar bulunmuyordu. Ailemin durumu da gerçekten çok kötüydü ve sadece yemek yiyebilecek paramız vardı. Futboldan hiç kopmadım sürekli evden kaçarak futbol oynuyordum. Sonunda da buralara gelip, sizin karşınıza Del Valle olarak çıkma şansı yakaladım. Muhteşem bir aileye sahibim ve onlar nereye gidersem gideyim hep benim yanımdalar. Gaziantep'te de onlarla birlikte çok mutluyuz. Bu şehirdeki insanları da mutlu edebilmek için sezon sonunda şampiyonluk yaşatmamız gerektiğinin farkındayız. Umarım hep beraber bunu başarırırz" ifadelerini kullandı.
Düzenlenen panelin ardından futbolcular öğrencilere imza dağıtırken, okul yönetimi tarafından da Kulüp Müdürü Faruk Yıldırım ile Teknik Direktör Erkan Sözeri ve futbolculara çiçek takdim edildi.