Empati İlköğretim Okulu öğrencilerinden Esma Cedinç ve Yaren Doğada, Okul Müdürü Evren Alper Gürler ile birlikte ‘Okul Dergisi’ için Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek, söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin sordukları sorulara hayatından kesitler sunarak cevaplayan Başkan Fadıloğlu, ‘Okul Dergisi’ için özel röportaj verdi.

Empati İlköğretim Okulu Müdürü Evren Alper Gürler, söyleşinin öğrencileri adına olumlu geçtiğini belirterek, “Öğrencilerimizle birlikte yılda bir çıkardığımız dergi için bir röportaj yapmak için bugün Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ziyaret gerçekleştirdik. Sağ olsun Başkanımız bizlerle çok iyi ilgilendiler. Başkanımızdan çok güzel bilgiler elde ettik. Okul dergimiz için çok güzel bir söyleşi oldu. Öğrencilerimiz de çok güzel bir röportaj olduğu kanısındalar. Başkanımızın hayat tecrübesi gerçekten istifade edilecek bir hayat tecrübesi. Kendi hayatından örnekler vererek, çocuklarımızın hayat süreci içerisinde ne yapacaklarıyla ilgili, eğitim süreçlerini hangi yönde şekillendireceklerini veya başarıya giden yolların nasıl olacağı konusunda çok güzel bilgiler sundu. Hakikaten bende şahsım olarak güzel bilgiler istifade ettiğimi belirtmek istiyorum” dedi.

Empati İlköğretim Okulu öğrencilerinden Esma Cedinç ve Yaren Doğada ise, “Başkanımızın hayat hikayelerini dinledik. Onun hayattan kazanmış oldukları tecrübelerinden bizler de istifade ettik” diye konuştular. Bülten