Adil Özberk Hoca’nın talebeleri gece gündüz demeden harıl harıl çalışıyor. Adil Hoca Derneği, Gaziantep İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği, Hoşgör Kur’an Kursları Derneği, Adil Özberk Saçaklı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticileri bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

İstişare toplantısı sonrası Adil Hoca Derneği yöneticileri, geçtiğimiz günlerde anjiyo olan Hayırsever İşadamı Ahmet Ziylan’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Hayırsever İş adamı Ahmet Ziylan, Adil Hoca’nın mesai arkadaşları ve öğrencilerinin azimli çabaları karşısında oldukça heyecanlandı ve her zaman yanınızdayım mesajını verdi.

HEDEF 20 BİN ÖĞRENCİ

Ulu Camii gibi birçok ibadethanenin yapımında önderlik etmiş, Hoşgör Fatih Kuran Kursu’nun da temelini attıran, 500’ü aşkın hafız yetişmesine vesile olan Gaziantep’in Manevi Mimarlarından Adil Özberk Hoca’nın talebeleri 20 bin öğrenciye sahip çıkmak için kolları sıvadı.

7 TEMMUZ’DA İFTARDA BULUŞUYORLAR

Yapılan çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunmak için 7 Temmuz 2015 Salı günü Saçaklı İmam Hatip Lisesi bahçesinde iftar yemeği programı düzenleneceği, bu yemeğe bürokratlar ve mütevelli üyelerinin davet edildiği açıklandı. Sanayici, işadamları ve bürokratlara ulaşmayı hedefleyen misyon bildirgesi de 7 Temmuz akşamı iftar buluşmasında açıklanacak. Hayırseverlerin desteği istenecek. İHA