Özel Sanko Okulları öğrencileri, Royal Halı Gaziantep’in basketçileri, koçu ve genel menajeriyle buluştu. Soru cevap şeklinde geçen panelde Özel Sanko Okulu öğrencileri katılımcılara genel olarak İngilizce sorular yönelttiler.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının genel menajeri Boray Dai, Sanko okulları yöneticilerine anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için kulübü adına teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panele Genel menajer Boray Dai’nin yanı sıra takım koçu Jurij Zdovc, takım kaptanı Erden Eryüz, Courdon Higgins ve Earl Calloway katıldılar.

Konuşmaların ardından takımın deneyimli çalıştırıcısı Jurij Zdovc’un doğum günü anısına oyunculuktan koçluğa kadar olan hayatı bir video ile sunum yapıldı. Daha sonra kura ile 5 öğrenciye Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının imzalı forması hediye edildi.

Sanko Koleji öğrencilerinin sordukları sorular karşısında oldukça zor anlar yaşayan potanın ağaları, zaman zaman da esprili cevaplar vererek ortamı eğlenceli hale getirdiler.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takım kaptanı Erden Eryüz öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Gaziantep’e geldiği günden bu yana Sanko okullarına yılda bir defa geldiğini ve her gelişinde olumlu gelişmelerle karşılaştığını söyleyerek şunları aktardı;

Hayatta her zaman bir hedefiniz olmalıdır, bu okul ve öğretmenlerinizin değerini bilin sizlere mükemmel bir gelecek hazırlamak adına çalışıyorlar. Sizlerin de hayatta her zaman bir hedefi olmalı ve bu doğrultuda kararlılıkla mutlaka bir noktaya ulaşmalısınız.

Genel Menajer Boray Dai ise Türkiye’de kulüp olarak en iyi organizasyonu yapan kurumlardan biri olduklarını ve her sene hedeflerini büyüten bir kurum olarak büyümeye devam ettiklerini söylerken birkaç yıl içinde Avrupa’da boy gösteren bir kulüp haline geleceklerini aktardı. MUHARREM TÜRKOĞLU