Gaziantep'te, yaklaşık bir haftadır kayıp olan oğlu ve gelini için gözyaşı döken anne Yüksel Arıcak, evlatlarının başına bir şey gelmesinden endişe ediyor.

Gazikent Mahallesi’nde ikamet eden Ömer Arıcak (29) ve Hatice Arıcak (38) yaklaşık bir haftadır kayıplar. Beş ay önce evlenen çiftin nereye gittiği bilinmezken, çiftten geriye sadece düğün görüntüleri kaldı. Her iki aile bireyleri çiftin bulunması için seferber oldu. Geçtiğimiz Çarşamba günü evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan Arıcak çiftinin başlarına bir şey gelmesinden endişe ediliyor.

“OĞLUM SAF BİR ÇOCUKTU”

Çiftin kaybolmasının ardından Arıcak çiftinden geriye sadece düğün fotoğrafları ve görüntüleri kalırken, hem damadın hem de gelinin aileleri çifti her yerde arıyor. Ömer Arıcak’ın annesi Yüksel Arıcak, kaybolan oğlunun çok saf biri olduğunu belirterek, oğlunun kendilerinden habersiz hiçbir yere çıkmadığını söyledi. Anne Arıcak, "Benim oğlum Başpınar’dan ötesini dahi bilmez. Ben onu çok iyi yetiştirdim, yanımdan hiçbir yere bırakmazdım. Nereye gitsem, yanımda beraber götürürdüm. Bizden üç gün ayrı duramazdı. Nerede olsa bizi özler, hemen yanımıza gelirdi" dedi.

“UFAK BİR SORUN YAŞADIK”

Oğlu ve gelininin evden kaçmadan önce ufak bir sorun yaşadıklarını ifade eden anne Arıcak, "Gelin annesinden küskün geldi. Annesinin evinde kavga etmiş, kocasını istemiş. Ama ailesi buraya dönmesine izin vermemiş. 20 gün önce kaçtı tekrar buraya geldi. Onlarla küstü ve sorunları vardı" diye konuştu.

“EVDE HER GÜN KAVGA OLUYORDU”

Son zamanlarda gelininin sigaraya başladığını ve parka gittiğini ifade eden Yüksel Arıcak, "Gelinime dedim ‘Oğlumu tutar içeriye kilitlerim. Kardeşin ve anneni çağırırım gelsinler seni götürsünler.’ Biz evde bal da yesek, et de yesek bize zehir oluyor. Nereye kadar her gün kavga. Ben kendisine on defa şans verdim. Benden özür diledi. Anne bir daha yapmam, bir daha sigara içmem, bir daha parka gitmem diye. Ama yine kendi bildiğini yaptı" dedi. Evden gittikleri zaman babalarının dışarıda olduğunu ifade eden anne Arıcak, "Eşim daha sonra eve geldi. Bana gelininle oğlun nerede? dedi. Bende odalarındalar dedim. Bana parkta oturduklarını söyledi. Ben de onlara sizin burada ne işiniz var dedim. Sıkıldıklarını ve gezmeye geldiklerini söylediler. Gezin de hemen eve gelin dedim. Eşim evden çıktıktan iki dakika sonra oğlum geldi. Baktım ki hem kendi hem de eşinin ayakkabılarını almış. Nereye gidiyorsun dedim. Biz evden gidiyoruz dedi. Oğlum yapma, bu kış günü nereye gideceksiniz dedim. Yok dedi o giderse ben de giderim dedi. Çıktılar ve gittiler" diye konuştu. İHA