Şehrimizde dün peş peşe yaşanan tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı olaylar dikkat çekti. Güvenevler Mahallesi'nde doktor baba ve oğlu komşuları ile park etme kavgasına tutuldu. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle babasını korumaya çalışan Mehmet Talha, otomobilin bagajından çıkardığı bijon anahtarı ile Bekir C.'nın kafasına vurdu. Komşu Bekir ise baba ve oğulu bacaklarından vurdu… Diğer bir olay ise OSB'de yaşandı.. İhale anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada 1 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı. En üzücü olay ise; Ulus Mahallesi'nde yaşandı. Bunalımda olduğu öne sürülen 20 yaşındaki Cuma Ali A., hareket halindeki trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi.

İLK OLAY GÜVENEVLERDE

Güvenevler Mahallesi'nde bir garip kavga yaşandı… Park yeri tartışmasında silahlar ve bijon anahtarı konuştu… Kavgada 44 yaşındaki doktor Murat K. ile 16 yaşındaki oğlu Mehmet Talha bacaklarından tabancayla vuruldu. Baba ile oğlunu yaralayan 38 yaşındaki Bekir C. ise dövüldü. Silah seslerini duyarak otoparka giden komşuların haber vermesiyle olay yerine çağrılan ambulanslar yaralı baba ile oğlunu Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürdü. Başından yaralanan Bekir C. ise özel bir hastaneye götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

ORGANİZE'DE İHALE KAVGASI

Organize Sanayi Bölgesi'nde ihale anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada 1 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, 3'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Beton döküm ihalesine giren bir firmanın çalışanları ile ihaleyi açan şirketin çalışanları arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada taraflar birbirlerine tabanca, taş, sopa ve demir çubuklarla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada sopa darbesiyle başından yaralanan Faruk D. ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan Daşdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kavga sırasında ateşlenen tabancadan çıkan bir kurşun ise yoldan geçen bir halk otobüsüne isabet etti. Yaralanan olmayan olayın şokunu yaşayan otobüsü şoförü Kasım Ö., "İki taraf kavga ediyordu. Yoldan geçerken mermilerden biri otobüsün camından içeri girdi" dedi. Olay yerinde incelemede yapan polis, kavgaya karıştığı saptanan 3 kişiyi gözaltına aldı.

TRENİN ÖNÜNE ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Bunalımda olduğu öne sürülen 20 yaşındaki Cuma Ali A., hareket halindeki trenin önüne atlayarak yaşamına son verdi. Olay, Ulus Mahallesi 42'nci Sokak'ta meydana geldi. Cuma Ali A., Gaziantep- Adana demiryolu kenarında oturduğu sırada birden ayağa kalkıp, hareket halindeki makinist Mehmet Hanifi K. idaresindeki trenin önüne atladı. Makinistin treni durdurma çabasına rağmen A., trenin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin incelemesinin ardından Cuma Ali A'un cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Makinist Mehmet Hanifi K.'nın ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldı. DHA - İHA