Adeta miting havasına dönüşen buluşmada, taraftarların yanısıra futbolcular ve yöneticiler bir bütün oluşturdu. Krımızı siyahlı bayraklarla çok güzel görüntüler oluşturan çeşitli sloganlar attı, takımlarına sahip çıkılmasını istedi.

Oldukça yoğun taraftar topluğunun katıldığı toplantıda kırmızı – siyahlılar uzun süre meydandan ayrılmayarak sloganlar attılar ve Gaziantepspor’a sahip çıkılmasını istediler.

AMACIMIZ GAZİANTEPSPOR’U YAŞATMAK

Huzeyfe Durmaz başkanlığında ki yönetim kurulu artık tıkanma noktasına gelmesiyle birlikte yaşanan gelişmelerin devamında Demokrasi meydanında taraftarlar ve futbolcularla birlikte basın toplantısı düzenledi. Gaziantepspor ile kenti bir araya getirerek sıkıntılı süreci aşmak istediklerini anlatan Durmaz, kulübü büyük bir borçla devraldıklarını, yönetim olarak tek başlarına bu yükün altından kalkmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.

Kulübü kapatmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını aktaran Durmaz, “Ancak maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Şehrin önde gelenlerine sesimizi duyurmak istiyoruz. Amacımız Gaziantepspor'u yaşatmaktır. Gaziantepspor'u kapatmayacağız. Esnafın da sesini duyduk, en kısa sürede bir hesap açıp takıma yardım kampanyası düzenleyeceğiz." diye konuştu.

TÜZÜĞÜMÜZDE BÖYLE MADDE YOK

Destek verilmemesi durumunda yapacak pek bir şeylerinin olmadığını kaydeden Durmaz, “113 milyon lira borcumuz var. Bu kulüp Gaziantep'indir. Herkes elinden gelen desteği sağlarsa, Gaziantep ayağa kalkacaktır. Kulübün anahtarının Valiliğe teslim etmek gibi bir durum söz konusu değil, çünkü tüzüğümüzde böyle bir madde yok. Şu an ilgililerimizin duyarlılığını bekleyeceğiz ve beklemede kalacağız.” ifadelerini kullandı.

KAPATMAK İÇİN DEĞİL YAŞATMAK İÇİN BURADAYIZ

Takım kaptanı Elyasa Süme ise kulübü kapatmak için değil, yaşatmak için buluştuklarını söyledi.

Alanda toplanan herkesin iyi niyetle bir araya geldiğini ve onurlu mücadeleye katkı sağlamak istediğini belirten Elyasa Süme, şöyle konuştu:

ZOR ŞARTLAR ALTINDAYIZ

Kulübün yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydeden Süme, “Valimizi ve Belediye Başkanımızı da buraya davet ettik, bekliyoruz. Onların bize sahip çıkacağına inanıyoruz. Birlikten güç doğar. O yüzden herkesin desteğini bekliyoruz. Şu anda gerçekten çok zor şartlar altındayız. Profesyonel bir kulübe yakışmayan görüntüler altında mücadele ediyoruz” acıkmalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU