Ticaret Odası salonundaki görüntü herkese "O RUH GÖRÜNDÜ"dedirtti. Gaziantep’i yeniden süper lige taşımayı hedefleyen yönetim Adil Konukoğlu başkanlığında ve Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü adıyla kongresini yaptı. Kongre salonunda büyük bir kesim ayakta kalırken, spor dünyasından katılımların çoğunlukta olması, heyecan yarattı. TFF birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da beklene köklü değişim gerçekleşti.

Ticaret Odası Kongre Salonunda yapılan seçimde Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ve 29 kişilik ekibi tek listeyle Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminde görevlendirildiler.

Divan başkanlığını İhsan Akyol ve katip üyeliklerini Ferit Zirek ile Kürşat Göncü’nün yaptığı kongreye başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AKP Milletvekilleri Ahmet Uzer ve Nejat Koçer, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıkoğlu, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü eski başkanı Osman Toprak ve çok sayıda kongre üyesi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kurul, faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Faaliyet raporu, gelir ve gider tablosu onaylanmasının ardından seçime tek liste olması nedeniyle açık oylama yapılarak gidildi ve Adil Konukoğlu, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün başkanı seçildi.

ADI, LOGOSU VE RENGİ DEĞİŞTİ
Daha sonra oluşturulan divan kurulu ile yeni yönetim seçimi yapıldı. Tek listeyle gidilen kurulda Gaziantep Sanayi Odası Başkanı olan Adil Konukoğlu Kulüp Başkanı seçildi. Yönetime ise tamamı sanayicilerden oluşan 29 üye seçildi. Kurulda yapılan tüzük değişikliği ile de kulübün ismi Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, amblemi beyaz-kırmızı-siyah renklerinde baklava dilimli "G" harfi, kulüp renklerinin ise beyaz-kırmızı-siyah olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİLER
Kongrede konuşma yapan başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gazilehir Gaziantep Futbol Kulübünün yeni başkanı Adil Konukoğlu TFF birinci liginde Gaziantep’in iki takımının yer aldığını ve el ele vererek iki takımında süper lige çıkması gerektiğini söyleyerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜNÜN YÖNETİM LİSTESİ:
Adil Sani Konukoğlu
Abdülkadir Çıkmaz
Ahmet Tiryakioğlu
Alpaslan Özgüçlü
Av.Murat Güneri
Aydın Erbay
Beyhan Hıdıroğlu
Celal Kadooğlu
Erhan Özmen
Fahrettin Kaplan
Filiz Evran
Gökhan Çeliktürk
Hakan Aslansoy
Halit Acar
Haluk Kalyoncu
Hanifi Şireci
Hülya Akkaya
İbrahim Buğur
Mahmut Uğur Ziylan
Mehmet Cihan Koçer
Mehmet Şeker
Mesut Çakmak
Mustafa Topçuoğlu
Müslüm Özmen
Ömer Küsbeoğlu
Ömer Şahin
Sedat Özdinç
Selami Memiş
Settar Konukoğlu
Yusuf Ziya Demsoy

GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜNÜN YEDEK YÖNETİM LİSTESİ:
Çetin Katırcıoğlugil
Adnan Ünverdi
Rıdvan Çağdaş
İbrahim Halil Zengin
M. Hayri Özüzümcü
Zafer Güzel
Esat Şireci
Ahmet Özmermer
Ahmet Özkorkmaz
Enes Özkarslı
Mehmet Demirbaş
Abdullah Ekiz
Ahmet Bodur
Muzaffer Atmaz
Veysel Akbağ
Memik Terlemez
Ahmet Remzi Tabur
Güngör Sönmez
Bilal Uygur
Hayri Turan
Ali Koçaslan
Ayhan Aslan
Semih Avcı
Yavuz Cağlayan
Mehmet Ergan
Mustafa Karacan
Ahmet Alpaslan
Ramazan Cihad Özcan
Haydar Demir
Barış Çiviroğlu

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Mehmet Tekin Alpay
Ali İhsan Kaya
Hikmet Güneş

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Mehmet Cemal Başaran
Mustafa Tolga Güldeş
Eyyup Kutsal
MUHARREM TÜRKOĞLU