Kazandığı 50'yi aşkın uluslararası tasarım ödülüyle Türkiye kreatif endüstrisinin gelişimine öncülük eden Nurus, hizmet verdiği şehirlere Adana'yı da ekledi. Nurus, sağlığa ve insana önem veren ürünleriyle, Adana'da da profesyonel mobilya seçiminde öncelikli marka haline gelecek.

Mağazanın açılış töreni 2 Nisan Cumartesi günü yapıldı. Nurus CEO'su Dinçer Sinici, Nurus Adana Bayi sahibi Ceren Uğurluer ve Dinçer Uğurluer'in ev sahipliği yaptığı davetteAdana'nın önde gelen mimar, tasarımcı ve işadamları ağırlandı. Açılışta konuşma yapan Dinçer Sinici, "Nurus olarak; hem iç pazara hem de dış pazara sunduğumuz ürünlerimiz ile dünyanın önde gelen ofis mobilya üreticileri arasında yer alıyoruz. ÜrünlerimiziHindistan'dan Fas'a, Dubai'den Yeni Zelanda'ya, Almanya'dan Azerbaycan'a 30'dan fazla ülkede kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. Duygusal zeka kattığımız tasarımlarımız, ergonomik ve sürdürülebilir ürünlerimiz ile Türkiye'de İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa,Gaziantep, Eskişehir, Konya, Kayseri, Kocaeli ve İzmir olmak üzere 10 şehirde mağazalarımızla yer alıyoruz. Ülkemizin ekonomi ve gelişimi ile öne çıkan şehirlerinden biri olan Adana'da da mağaza açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Sinici, endüstriyel yetkinliği tasarımla birleştiren Nurus'un sürdürülebilir ürünleri ve uzman çalışanları ile Adana'daki müşterilerini empati, pozitif enerji konularında tetikleyeceğinin altını çizdi.

Adana iş dünyasının önde gelen isimlerinden Nurus Gaziantep mağazasının sahibi Ceren Uğurluer açılışta yaptığı konuşmada, "Sağlık ve tasarımı bir araya getiren Nurus markasını Adanalılarla buluşturduğumuzdan dolayı çok sevinçli ve heyecanlıyız" dedi.

Reşatbey Mahallesi'ndeki Nurus şubesinin açılış kokteyline Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gençer'in yanı sıra kent protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.