PTT birinci liginde bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, taraftarların her zaman yanlarında olmalarını istedi.Pazar günü kendi sahalarında ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden Boluspor karşısına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını belirten Sağlam, taraftarlara güzel futbol oynama sözü verdi.Ligde korkulan bir takım olduklarını ifade eden deneyimli teknik adam bir çok takımın kendi oyunlarını bozma üzerine sahaya çıkacaklarını iddia etti.

GALİBİYETLE BAŞLAYACAĞIZ

Kampın ilk gününden itibaren çalışmaların istedikleri düzeyde gittiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Nurullah Sağlam, “Özellikle ilk haftalar her zaman zor olur, rakibimizde bu ligde iddialı başlamak isteyen ekiplerden bir tanesi güçlerine saygı duyuyoruz ama bizim öncelikle beklentilere cevap verebilmek için lige galibiyetle başlamamız gerektiğinin farkındayız. Bu düşünceyle de taraftar yönünden çok büyük beklentimiz var umarım passolig seyirci sayısını çok fazla etkilemez. Destek istiyoruz ve her şeyden önce iyi futbol izlettirme sözü eriyoruz ve özellikle ilerleyen haftalarda bunu daha da pekiştireceğiz ama ilk etapta her şeyden fazla taraftar desteğine ihtiyacımız var. Özellikle hem Gaziantepspor hem de biz olmak üzere her hafta maç seyredecekler. İki takımı da aynı şekilde desteklerlerse memnuniyet duyarız, bizde onlara üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

SÜPER LİG İLE AYNI DEĞİLİZ

PTT birinci ligin süper lig ile aynı olmadığını aktaran Sağlam, “Özellikle bizi sadece bozma düşüncesiyle oynayacak çok sayıda takım çıkacak karşımıza. Dolayısıyla da bu dönemlerde nasıl bir mantıkla oynamamız gerekiyorsa öyle oynayacağız. Ligin genelinde belki göze hoş gelen futbol sergilemeyebiliriz ama zaman zamanda rakiplerimiz karşısında bunu pekiştireceğiz. İnşallah bu mantaliteyi bu ligden çıktıktan sonra önümüzde ki senelerde daha da yapmayı düşünüyoruz. Bu lİgin genelinde her zaman aynı düşünceyle oynamamız doğru olmaz” dedi.

TRANSFER BİTTİ

Şu anda transfer düşüncelerinin olmadığını ifade eden Sağlam, “Artık elimizde ki ekiple yola devam etme düşüncesi içerisindeyiz. Maçtan sonra transfer için bir günümüz kalıyor ama şu anda kafamızda böyle bir düşünce yok” dedi.

HEYECAN YAŞATACAĞIZ

Kent olarak bir bütün olduklarını aktaran Sağlam, “Bu bütünlüğü de her fırsatta koruma düşüncesi içerisindeyim. Dolayısıyla taraftarın iyi taraftar olmasını ve hem Gaziantepspor’u hem de bizi desteklemelerini bekliyorum. İki ayrı kulvar da iki ayrı heyecanı onlara yaşatmak istiyoruz. Özellikle biz üzerimize düşeni yapacağız. Üst ligde Gaziantepspor’u destekleyeceğiz alt ligde ise hep beraber Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u destekleyen bir grubumuz olacak diye umut ediyorum” şeklinde konuştu.