Profesyonel liglerde mücadele ettikten sonra amatöre düşen ve uzun yıllardır da amatörde mücadele eden Yeşil – Beyazlı ekibi her sene şampiyon yaparak süper lige taşımayı hedefleyen Şahin kolları sıvadı.

NOKTAYI KOYDUM

Nizipspor’un 1972 yılında kuruduğunu ve kulübü kurumsal bir kimliğe kavuşturmak için geldiğini söyleyen Hasan Şahin, “Futbolu sevdiğimi herkes biliyor. Gaziantepspor için bir şeyler yapmaya çalıştım ama maalesef olmadı. Gaziantepspor’u artık kimse kurtaramaz, ben de şu andan itibaren Gaziantepspor meselesine noktayı koydum. Artık her şey Nizipspor için, göreve geldiğimde Nizipspor Süper Amatör Kümede 3. Sıradaydı. Şu anda averajla lider durumdayız. 1972 yılında kurulan ve 3. Ligde Profesyonel olarak mücadele eden güzide takımızı tekrar 3. Lige çıkartmak için çalışacağız. 80 bin borç vardı, bunun 40 binini ödedik, geriye kalanı ise ödeyeceğiz. Bu işi amatör değil, profesyonel olarak düşünüyoruz. İlk etapta 5-6 futbolcu transfer ederek, BAL Ligine çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ TESİS YAPMAK

Nizipspor’u kurumsal yapmak için projelere başladık. Dışarıdan gelen futbolcular için öncelikle kalacak Tesis yapacağız. Bir ay içinde takıma Otobüs alacağız. Nizip’e Nizipspor store Mağazası açacağız. Kısaca Nizip’i Futbol İlçesi yapacağız, tribünleri dolduran taraftarlarla şampiyonluklar yaşayarak Nizipspor’u hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU