Süper amatör kümede hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Nizipspor, ASKF’nin ve hakemlerin tutumlarından oldukça dertli. Bu sezon takıma iyi bir yatırım yapan Yeşil – Beyazlı ekip, hedeflerinin engellenmeye çalışıldığını söyledi.

HAKEMLER DİKKAT ÇEKSİN

Ligde kalan ilk iki haftada hakem hataları nedeniyle bir maçta canlarının yandığını kaydeden Nizipspor kulüp başkanı Mehmet Karaçalı, “Tedaş maçında hakemlerin hatalı kararları neticesinde ligde ki en önemli rakiplerimizden biri karşısında ne yazık ki mağlup olmak zorunda kaldık. Kendi evimizde ki maçta da az daha canımız yanıyordu. Hakem komitesinin görevlendirdiği arkadaşların dikkatini çekmeleri gerekiyor aksi takdirde Gaziantep amatör futbolu gerilemeye devam eder” dedi.

ENTRİKALAR YAPIYORLAR

Sadece hakem hataları nedeniyle değil aynı zamanda ASKF tertip komitesinin de yanlı tutum içerisinde olduğunu aktaran Karaçalı, “Sezonun ilk maçında özellikle Şehitkamil stadyumunun o tarihte boş kalmasına rağmen maçımızın Şahinbey stadına verilmesini manidar buluyoruz. Yine bu hafta sonu oynayacağımız maçımızın da Batur sahasında oynanacak olması şüphelerimizi arttırıyor. Burada başta ASKF yönetimi olmak üzere atama komitesinin kulübümüz üzerinde entrikalar yaptıklarını düşünüyoruz. Gaziantep’te oynadığımız 2 maçında nizami olmayan sahalara atanması ne kadar yanlı tutum içerisinde olduklarını aleni bir şekilde belli ediyor. Nizip 150 bin kişilik bir ilçe ve bu şehre şampiyonluk yaşatmak istiyoruz ama sözünü bahsettiğim mihraklar bu hedefimizi engelleme adına adeta güç birliği yapıyorlar” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU