Nizip ilçesinin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılarda sorunların çözümleri noktasında bazı prensip kararları alındı.

PRENSİP KARARI ALDILAR

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Nizip ilçesinde bulunan üyeleri ile bir araya geldi. Nizip ilçesinde hizmet veren inşaat mühendislerinin karşılaştıkları sorunların dile getirildiği toplantıda, imar çalışmaları, ulaşım, kalifiye eleman sorunu ve projeler üzerinde duruldu. Ustaların mesleki yeterlilik belgesi alması konusunda Nizip ilçesinde kurs ve sınav açılması konusunda prensip kararı alındı.

GİRİŞİMDE BULUNACAĞIZ

Toplantıda çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, üyelerinin sorunlarının yerinde görülmesi için Nizip İlçesine geldiklerini belirterek, "Nizip ilçesi bizim için en önemli yerlerden birisidir. Yönetim kurulumuzla buraya geldik ve sıkıntıları yerinde görmek istedik. Nizip ilçesinde üye arkadaşlarımızın karşılaştıkları birçok sorun var. Bunun çözümü için çeşitli girişimlerde bulunacağız. Başta Belediye başkanımız olmak üzere tüm yetkililerle görüşerek sorunları çözmeye çalışacağız. Bu toplantımız sorunların tespiti için yapılmıştır. Çözüm noktasında girişimlerimize hemen başlayacağız. Bu toplantının akabinde Nizip Belediye Başkanımızı ziyaret ederek üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları anlatacağız."

BAŞKANA ZİYARET

Daha sonra İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ı ziyaret ederek üyelerin karşılaştıkları sorunları ilettiler. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan sorunların çözümü noktasında elinden gelen her türlü desteği sağlayacağını ve Nizip ilçesinin başta imar sorunları olmak üzere tüm sorunların çözümü için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti. Başkan Gökhan Çeliktürk ziyaretin anısına Nizip Belediye Başkanına bakır bir tabak takdim etti. BÜLTEN