Nizip Eğitim Fakültesi’ne kayıt yaptıracak öğrenciler ile yakınları ilçe merkezindeki Mehmet Okan Parkı’nda konuk edilecek.
Uygulamayla, kayıt yaptıracak öğrencilerle ailelerine Nizip’i tanıtmak olduğunu belirten Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, 2014 - 2015 Eğitim - Öğretim Yılı’nda kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencileri, 1 - 5 Eylül tarihleri arasında ilçe merkezindeki Mehmet Okan Parkı Park Bahçeler Müdürlüğü Binası’na beklediklerini kaydetti. Dekan Özaslan, “Bu uygulamamızla hem öğrencilerimiz, hem velilerimiz Nizip’i, yakından tanıma fırsatı bulacak. Ayrıca, kampus binalarımıza gidip gelmede sıkıntı yaşamayacaklar. Belirttiğimiz yerde, akademik ve idari personelimizle öğrencilerimizi 08:00 - 17:00 saatleri arasında bekliyoruz. Öğrencilerimizin kayıt işlemleri tamamlanıncaya kadar, velilerimiz de çaylarını, kahvelerini içecekler” dedi.
Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, öğrencilerinin yeni ve modern binalarında kaliteli bir eğitim almaları konusunda gereken her şeyin yapılacağını da sözlerine ekledi.