TicaretOdası Meclis Başkanı Ali Yener'in oğlu Tanzer ile Selin'in düğünü dillere destan bir şekilde gerçekleşti. Teymur otelde yapılan düğün öncesi nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıyarken, birbirinden önemli isimler olan şahitler hazır bulundu. Sanatçı Oktay Oktay ve Murat Kurşun'un sahne aldığı düğün gecesinde unutulmayacak sahneler yaşandı.

Ali Yener ve arkadaşlarının yanısıra, gelin ve damadın arkadaşlarının sahneden inmeyerek geceye renk katması görülmeye değerdi. Teymur Continental Otel'de düzenlenen, Gülce Davet ve Organizasyon tarafından planlanan düğün ile dünya evine giren ve ikisi de avukat olan Tanzer ve Selin çiftinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İş, spor, siyaset ve sanayicilerinin buluştuğu törende genç avukatların şahitliğini başkanlar yaptı.

NİKAHI FATMA ŞAHİN KIYDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in kıydığı nikahta şahitlerin ağırlığını başkanlar oluşturdu. Genç çiftlerin şahitliklerini Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Selahattin Türkmen, Gaziantep Baro Başkan Yardımcısı İskender Kahraman, Mesut Kurceren, İstanbul Asliye Ceza Hukuk Hakimi Fisün Çağlar yaptı.

OKTAY OKTAY VE MURAT KURŞUN COŞTURDU

Nikah töreninden sonra sahneye Gaziantep'in sevilen sesi Oktay Oktay çıktı. Oktay söylediği şarkılarla gelin ve damat ile konukları adeta coşturdu. Geline davul çaldıran Oktay Oktay'dan sonra sahneye Murat Kurşun çıktı. Kurşun ise gecenin geç saatlerine kadar sahne aldı.

ÇERKEZ KAFKAS OYUNU BÜYÜLEDİ

Düğün pastasının gelmesiyle birlikte Nedret ve Görkem Saran kardeşlerin ortaya koyduğu Çerkez Kafkas oyunu konuklar tarafından alkışlandı. Selin Kap'ın da eşlik ettiği oyun büyük beğeni topladı. Semra ve Tamer Kap'ın avukat kızları Selin ile, Hatice ve Ali Yener'in avukat oğlu Tanzer gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. HABER MERKEZİ