Şahinbey Belediyesi’nin 2011 yılında başlattığı Evlilik Okulu ve aile içi eğitim projesinden bu güne kadar 22 bin 012 kişi faydalandı.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi ile bilirlikte yürütülen projede amaç mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak. Şahinbey Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, başkan yardımcıları kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

EVLİLİK HUZUR İSTER

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu’nu önemsediğini ve 2009 yılında başlatılan projenin patentinin Şahinbey Belediyesi’nde olduğuna dikkati çekerek, "Evde huzur olmaz ise hem dünya hayatınızı hem de ahiret hayatınızı kaybedersiniz. Bu nedenle biz Şahinbey Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve ‘Evlilik Okulu’ projesini başlattık ve bu güne kadar 20.000’in üzerinde kişiye eğitim verdik” dedi. Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, evlilik okuluna katılan çiftlere evliliği önemi ile ilgili bilgiler verdi.BÜLTEN