Ara transfer döneminde Gaziantepspor renklerine bağlanan golcü futbolcu İlhan Parlak, mağlubiyet serisine Sivasspor maçında dur demek istediklerini söyledi.

Geçen hafta oynadıkları Trabzonspor maçında sadece gol eksikliklerinin olduğunu açıklayan Parlak, şanssızlıklarını yarın akşam oynanacak maçta kırmak istediklerini açıkladı.

ATEŞ HATTINDALAR

Geçen hafta mücadele ettikleri Trabzonspor maçında daha iyi oynayan tarafın kendilerinin olduğunu söyleyen Gaziantepspor’un golcü futbolcularından İlhan Parlak, “Fakat girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, Trabzonspor’un öyle fazla pozisyonu da olmadı. Bir duran topla yediğimiz golle mağlup olduğumuzu düşünüyorum. İyi futbol oynadık ama bunu neticeye yansıtamadık, tabi sonuçta kendi evimizde oynadığımız son iki maçı 1 – 0 kaybediyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var onlara baktığımızda şu an ateş hattının içerisinde bir an önce oradan çıkmak isteyecekler. Bu nedenle yarın akşam bizi çok zorlu bir mücadele bekliyor, inşallah son haftalarda ki şanssızlığımızı da iyi futbol ve iyi mücadele ortaya koyarak taraftarlarımızın önünde galip geleceğimiz ümit ediyorum” dedi.

SONUCA YANSIMADI

Kaybedilen puanlar sonrası takım içerisinde sıkıntı yaşanmadığını açıklayan Parlak, “Zaten böyle bir sıkıntı olsaydı maçta da belli olurdu ama Trabzon maçına baktığımız zaman iyi mücadele vardı ama sonuca yansımadı. Aynı mücadeleyi Sivasspor maçında yapıp sonuca da yansıtırsak bu kötü gidişata dur diyeceğimizi umut ediyorum” dedi.

NETİCE ALAMIYORUZ

Her forvet oyuncusunun gol atmak istediğini aktaran Parlak, “Takımda golcü olarak ben olayım, Larsson olsun hatta Habibou’da aramıza katıldı. Gol atmak istiyoruz ama netice alamıyoruz tabi buna karşı antrenmanlarda hocalarımız gol çalışması yaptırıyor. İnşallah bu şanssızlığımızı da Sivasspor karşısında kırarız” açıklamasında bulundu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ