Bir zamanlar hedefteki adamdı, şimdi aranılan adam oldu..

Şehitkamil Belediye meclis toplantısı dün başkan Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı. 18 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına elektrik kesintileri ve otopark damgasını vurdu.

Hurşit Yıldırım'ın elektrik kesintileriyle ilgili sorusu üzerine Ak Parti Meclis üyesi ve Ak Parti Şehitkamil ilçe başkanı Halil Uğur ilginç açıklamalarda bulundu. Uğur, "Ali Akbağ döneminde TEDAŞ'a telefonla ulaşabiliyordunuz, kapısının önünde yatıp sorunlarınızı halledebiliyordunuz. TEDAŞ'ın özelleştirilmesi ile birlikte ulaşabileceğiniz bir muhatap bulamıyorsunuz. Şöyle bilinmeli, bundan sonra kendini işine adamış bir Ali Akbağ yoktur" dedi.

ALİ AKBAĞ YOK

Gündem dışı söz alan Hurşit Yıldırım, Ak Parti Şehitkamil lçe başkanlığına atanan Halil Uğur'a başarılar diledi ve sık sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili bilgi vermesini istedi. Halil Uğur söz alarak, "Trafolar yetersiz değil. Ancak meskenlerde ve işyerlerinde dahili hatta kullanılan kablolar yetersiz. Ali Akbağ döneminde telefonla ulaşabiliyordunuz, kapısının önünde yatıp sorunlarınızı halledebiliyordunuz. TEDAŞ'ın özelleştirilmesi ile birlikte ulaşabileceğiniz bir muhatap bulamıyorsunuz. Şöyle bilinmeli, bundan sonra kendini işine adamış bir Ali Akbağ yoktur" dedi. Haber Merkezi