Bir süreden beri AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer'in bu görevden alınması dikkat çekti. AK Parti Gaziantep Milletvekillerinin yeni dönemde, görev alanlarının değişmesiyle birlikte başkan yardımcılığından alınan Nejat koçer'in sadece bütçe plan komisyonunda görevlendirildiği öğrenildi. Koçer'in yanısıra Şamil Tayyar'a da hiçbir komisyonda yer verilmeyişi parti içinde tartışma konusu oldu.

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, mecliste önemli komisyonlarda görev alıyor. Mehmet Şimşek'in Başbakan Yardımcılığına getirilmesi, Abdulhamit Gül'ün Genel Başkan Yardımcılığına getirilmesinin yanısıra diğer milletvekilleri de önem arzeden komisyonlarda görev yapıyor.

İŞTE MİLLETVEKİLLERİNİN YERİ GÖREVLERİ

ERDOĞAN'A YENİ GÖREVLER

Geçtiğimiz dönemde Sanayi -Ticaret- Enerji Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliği görevi yapan Mehmet Erdoğan, bu görevlerinin yanısıra, Ak Parti Grup Başkanlığı denetçiliği, Moğolistan Türkiye Parlamentolar arası dostluk grubu başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

TAYYAR KOMİSYONDA YOK

Öte yandan Nejat Koçer'in AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığından alınmasıyla birlikte dikkatler bir diğer milletvekili olan Şamil Tayyar'a çevrildi. Edinilen bilgiye göre, Şamil Tayyar'a bu dönem hiç bir Komisyonda görev verilmediği öğrenildi. Bazı çe vreler ise, Şamil Tayyar'ın büyük beklentisi olduğu ve gerçekleşmeyince, hiçbir komisyonda görev almak istemediğini ileri sürdü.

DİĞER VEKİLLER HANGİ KOMİSYONDA GÖREV ALDI

Ahmet Uzer Bayındırlık-İmar, Ulaştırma, Turizm Komisyonunda, Canan Candemir Çelik, Dilekçe Komisyonu Sözcülüğü ve Genel Merkez Siyasi Hukuk İşler Başkan Yardımcılığı, Abdulkadir Yüksel ise İçişleri Komisyonu görevini sürdürüyor. Haber Merkezi