Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı Ülke TV’den gündemi değerlendirdi. GAMEP Başkanı son günlerde kamuoyunu meşgul eden kriz söylemlerine tepki gösererek, bu tür söylemlerin kimseye bir fayda sağlamayacağının altını çizdi. GAMEP Başkanı: “Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşananları, negatif algı yapılarak daha da moral bozucu bir tablo oluşturmak için özellikle yapıldığını düşünüyorum. Olumsuz söylemlerle sanayici zor duruma düşürülecek, küçülme veya o sektörden çekilmeyle yüz yüze bırakılacak, böylece işten çıkarmalar artacak ve kriz tellaleri de Gaziantep ekonomisine darbe vurmuş olacaklar. İşten çıkarılan işçilerin ne durumda olduğu veya olacağı bu fırsatçıların umrunda değil.”

AMAÇLARI KRİZE ZEMİN HAZIRLAMAK

“Amaçları krize zemin hazırlamak ve bu krizden nemalanmak. Ekonomik daralmalar yaşanabilir ancak Gaziantepli her türlü zorluğun üstesinden gelecek azim ve kararlılığa sahiptir. Gaziantep tarih boyunca başarmayı bilmiştir. Gaziantep GAZİ şehir ünvanını şerefle göğsünde taşıyorsa, aynı cesaretle küresel dalgalanmalarında üstesinden gelecek kararlılığa sahiptir.”

EL ELE VEREREK ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

“Bunu da ele ele vererek, dayanışma ile başarabiliriz. İşte bizler de bu değerlendirmeler ışığında istişare ettiğimiz dostlarımızla duyarlılık göstererek “YANINIZDAYIZ” başlıklı bir duyuru yayınladık. Kriz fırsatçılarına karşı işçimizle, esnafımızla, sanayici ve iş adamlarımızla tek yürek olduğumuzu kamuoyu ile paylaştık. Ülke TV ekranlarından bir kez daha sesleniyorum. Türkiye ve Gaziantep sevdalısıyız. Bu hasasiyeti içinde barındıran herkesin ve her kesimin yanında olmaya devam edeceğiz. Marka şehrimize nazar değmesin.” vurgusunun altını çizerek sözlerine son verdi.