Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Belaruslu Anton Putsila'nın nefret duygusunun farklı olduğu öğrenildi.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin bu sezon orta sahasında ki yükü çekmesi beklenen Putsila'nın en nefret ettiği duygunun başında maç kaybetmek olduğu belirtildi ve maçları kazanmak için elinden geleni sahaya yansıtmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Gaziantepspor’da bulunmaktan oldukça heyecan duyduğunu söyleyen Putsila, “Kendi tesislerimizde yaptığımız birinci etap kampında arkadaşlarımla çok fazla çalışma imkanı bulamama rağmen bana zorlu geçtiğini anlattılar. Avusturya’da ki ikinci kampımız da zorlu geçiyor. Tüm futbolcular kendisini lige hazırlamak için mücadele ediyor, takımdaki arkadaşlık ortamı harika” dedi.

MESAJ GÖNDERDİ

Takım arkadaşlarım kendisine yakın davrandığını açıklayan Belaruslu oyuncu, “Uyum sorunu yaşamadım. Burada bulunmaktan büyük keyif alıyorum. En iyi oynadığım mevki orta saha. Taraftara şunu söylemek istiyorum. Kaybetmekten nefret ederim. Maçlarda antrenmanlarda her şeyimi ortaya koyarım. Kazanmak için ne gerekiyorsa elimden geleni yaparım. Taraftarın bilmesini isterim” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU