TOBB’un Denizbank ve Ziraat Bankası ortaklığında başlattığı Nefes Kredisi kampanyası kapsamında üyelerine yönelik olarak 10 milyon TL fon yaratan GTO, Gaziantep için 100 bin TL olan kredi üst limitinin 150 bin TL'ye yükseltildiğini açıkladı.

Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, hedeflerinin üyelerinin finansman sorunlarına katkı sağlamak olduğunu belirttiği açıklamasında, “KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak hedefi ile TOBB, Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu arasında bir protokol imzalandı. Ülkedeki tüm Oda ve Borsaların katıldığı bu kampanyaya biz de GTO olarak 10 milyon TL katkı sunduk. Kampanya kapsamında teminat yetersizliği nedeniyle kredi alamayan KOBİ’lerimize de Kredi Garanti Fonu’nun kefil olması imkanı sağlandı. Şimdi Gaziantep için kredi üst limiti olarak belirlenen 100 bin TL'lik tutar da 150 bin TL'ye yükseltildi.”

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

GTO üyelerinin, güçlü ve model bir ekonomi olan Gaziantep ekonomisinin bel kemiği olduğunu söyleyen Hıdıroğlu, “İlimizin tüm dünyaya model olan güçlü bir ticari kültürü var. Bu kültürün gelişmesi, nesilden nesile taşınması ve ülkenin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak daha büyük başarı hikayelerine imza atabilmesi için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi. BÜLTEN