MHP Gaziantep Olağan İl Kongresinde müthiş bir yarış sergilendi ve il başkanlıı az bir farkla Muhittin Taşdoğan'da kaldı. Eski başkan Mustafa Erzin'in de aday olduğu il başkanlığı için kıyasıya bir yarış sergilendi ve 577 delegenin oy kullandığı seçimde 298 oy alan Muhittin Taşdoğan yeniden başkanlığa seçilirken Mustafa Erzin ise 268 oy aldı. 8 oy ise geçersiz sayıldı.

KİMLER KATILDI

Vatandaşların da eşlik ettiği kongreye, Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MYK.Üyesi Av.Aybuken Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Güler Dindar, Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı M.Fuat Yozbatıran, Adana Kent Konseyi başkanı Ahmet Özsan, Meclis üyeleri ve İlçe başkanları katıldı.

Taşdoğan'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

İŞTE İL YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Ahmet Kenan Karataş,Cafer Bulut,Cahit Özçelik,Kadir Göçer,Cengiz Kara,Cengiz Kılınç,Ergün Özdemir,Gökhan Yılmaz,Gülden Kurtaran,Hakan Doğru,İhsan Çılgın,Mahmut Akif İsabeşe,Mahmut Konukçu, Mehmet Dağdelen,Mehmet Kıratlı,Mehmet Seydi Yılmaz,Mehmet Söylemez,Mehmet Yıldız,Mehmet Yılgın,Mehmet Doğan,Meral Özdemir,Metin Durak,Muhittin Sağlam,Murat Arslan,Mustafa Ferit,Oğuz Çoban,Orhan Ayçin,Rıdvan Küçük,Tahir Özaslan,Turgay Kanat,Yakup Özbay,Zehra Sağlam

İL YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Egemen Atay,İ.Halil Topal Bekiroğlu,İ.Burhaneettin Seçkin,Murat Aydın, Ali Özdemir,Ahmet Karakuş,Necati Ekinci,S.Erman Şen,Ertuğrul Uğur Beyazlar,Salman Kereci,Hayri Bilgin,Mikail Durmaz,Mustafa Kaçar,Birsen Şahin,Mehmet Ali Tabur,Kamil Mercanoğlu,Erol Taş,Mehmet Emin İnce,Halil Horuz,Mehmet Taşkın,Murat Korkmazlar,Gökhan Kıraç,Muhammed Orhan,Hasan Bozgeyik,Mehmet Demir,Burak Ekti,Hakan Dağlı,Mehmet Serkan Erçin,Enver Gökçek,Sermet Çolak,Necmettin Şahin.

İL DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Ali Ekrem Doğan,Barış Yıldırım,Tahsin Tiryaki,Haluk Özbay,Mehmet Özdemir,Muzaffer Çelik,Selçuk Özcan.

İL DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Erol İsaoğlu,Haydar Fırat Civan Sedat Akdeniz,Ali Yalçın,Mehmet Ermeç,Harun Aydın,Murat Arslan.

GENEL MERKEZ ÜST KURUL DELEGELERİ(ASİL)

Ali Muhittin Doğan,Cahit Çıkmaz,Ahmet Kucur,Yahya Yılmaz,Muharrem Özsert,Mustafa Barış Çoban,Mehmet Tiryaki,Durdu Ergin,Erdal Yanar,Gökhan Yılmaz,İhsan Çılgın,Mehmet Söylemez,Muzaffer Çelik,Oğuz Çoban Yakup Özbay,Aziz Yücel,Tayfur Aslan,Ali Keleşoğlu,Akın E.Kınacılar, Mikail Küçük,Şerif Özdemir.